Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ryan Gosling si Damien Chazelle vor face din nou echipa intr-un film despre aselenizarea lui Neil Armstrong

Adevărul Adevărul,
Ryan Gosling si Damien Chazelle vor face din nou echipa intr-un film despre aselenizarea lui Neil Armstrong

Damien Chazell, castigatorul premiului Oscar 2017 la categoria Cel mai bun regizor pentru musicalul La La Land, si actorul Ryan Gosling, protagonistul aceluiasi film pentru care a fost nominalizat la Cel mai bun actor, vor colabora din nou, de data aceasta pentru First Man, un film despre aselenizarea din 1969, in care Gosling il va interpreta pe Neil Armstrong. continuă pe Adevărul

Fostul director al Bucur Obor Gelu Manea cere din nou atragerea raspunderii administratorilor

Fostul director al Bucur Obor BUCU) Gelu Manea, care detine 16,05% din societate, incearca, din nou, atragerea raspunderii administratorilor, cu ocazia adunarii generale de bilant, programata pentru 21 martie.

Handbal feminin: Torstensson si Carmen Martin, de la CSM Bucuresti, vor juca din vara in Franta

Interul stanga suedez Linnea Torstensson si extrema dreapta spaniola Carmen Martin se vor desparti din vara de echipa feminina de handbal CSM Bucuresti si vor juca pentru formatia franceza OGC Nice Cote d'Azur Handball, potrivit site-ului gruparii din Hexagon, potrivit Agerpres.

Subiectele zilei:Consulatul SUA din Frankfurt este folosit de CIA pentru interceptarea comunicatiilor in Europa si Asia;Elevii de la tara vor face naveta la oras pentru orele de Informatica;Prosperitatea ca iluzie bine intretinuta

Toate argumentele romanilor care iau apararea PSD-ului cand incearca sa legalizeze coruptia. Ieri, 6 martie 2017, Serban Nicolae, presedintele Comisiei Juridice din Senat, a depus niste amendamente la proiectul legii gratierii, prin care ar urma sa fie gratiate in intregime pedepsele de pana la trei ani inclusiv. UE a aprobat aplicarea controlului obligatoriu la frontierele externe ale Spatiului Schengen. Uniunea Europeana a aprobat introducerea controalelor obligatorii la frontierele sale externe, inclusiv pentru cetatenii europeni din zona Schengen.

Derivatul pe aur, din nou in atentia jucatorilor

Dupa jumatate din sedinta de marti, pe piata futures de la Sibiu se tranzactionau doar doua produse iar lichiditatea nu impresiona.

Gigi Becali se ia din nou de Mihai Stoica dupa insuccesul Stelei de sambata: Meme daca s-a imbatat, nu e in regula. Spui de branza, faci si misto. De ce nu recunosti?

Steaua a facut un nou pas gresit in campionat sambata seara remizand 1-1 acasa cu ultima clasata, ASA Tg. Mures. Dupa acest insucces, Viitorul Constanta poate profita si sa se departeze la.

VIDEO Barcelona - Celta Vigo 5-0/ Din nou pe prima pozitie

FC Barcelona a revenit, provizoriu, pe prima pozitie din Primera Division, dupa succesul categoric, scor 5-0, reusit in meciul cu Celta Vigo etapa XXVI). Catalanii au un avans de un punct fata de Real Madrid a doua clasata), insa albii au si o partida mai putin disputata.

Radu Banciu: Ce palma urmeaza sa luam de la oamenii politici! Toti borfasii vor iesi din puscarie, ca asa vrea Serban Nicolae sau PSD-ul! Ce politician din ultimii 25 de ani poate sa spuna ca el nu a facut abuz? (VIDEO)

Radu Banciua vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )