Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ryanair si Wizz Air, amendate din cauza taxei pe bagaje

Adevărul Adevărul,
Ryanair si Wizz Air, amendate din cauza taxei pe bagaje

Ryanair si Wizz Air, cele doua companii low-cost care si-au modificat anul trecut aproape in oglinda politica de bagaje, au fost amendate cu 3 milioane de euro, din cauza taxelor impuse pasagerilor pentru bagaje, practica despre care Consiliul Concurentei din Italia spune ca ar fi inselatoare. continuă pe Adevărul

nca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 149

Medicii au constatat inca un deces cauzat de gripa, fiind vorba de un barbat de 39 de ani din judetul Prahova, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica. Numarul deceselor a ajuns astfel la 149.

Vremea a facut ravagii in Bucuresti. Tramvaie blocate si copaci cazuti pe masini, din cauza vantului - FOTO

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca in intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de interventii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucuresti siIlfov. Au fost 44 de cazuri in.

DIN CAUZA MODIFICARII LEGILOR JUSTITIEI PRIN OUG: Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea in semn de protest

Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea cu publicul pana la intrunirea tuturor adunarilor generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public, respectiv 27 februarie.

VIDEO Accidente n lant pe autostrazi n Italia, din cauza cetii: Cel putin un mort si zeci de raniti

Cel putin o persoana a murit, iar alte 37 au fost ranite dupa o serie de accidente in lant produse joi dimineata, in conditii de ceata densa, pe autostrazi din nordul Italiei, au relatat publicatiile Corriere della Sera si Il Messaggero, citate de Mediafax.

Actiunile Swedbank scad semnificativ din cauza suspiciunilor de spalare de bani

Actiunile grupului bancar suedez Swedbank au deschis, astazi, in scadere cu 4%, dupa pierderile semnificative de miercuri, cand s-a publicat un raport privind implicarea unuia dintre cei mai mari creditori din tarile baltice intr-un scandal regional legat de spalare de bani, in care este inclusa si Danske Bank.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )