Libnet.ro
UNICEF

18:45

Halep, dupa victoria in fata Jelenei Ostapenko: Serviciul a fost probabil cel mai bun lucru astazi

Hotnews Hotnews,
 Halep, dupa victoria in fata Jelenei Ostapenko: Serviciul a fost probabil cel mai bun lucru astazi

Simona Halep a declarat, sambata, dupa ce a ajuns in finala China Open, ca, probabil, serviciul a ajutat-o cel mai mult sa o invinga pe letona Jelena Ostapenko. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa victoria care i-a adus primul loc in ierarhia mondiala: Este un moment special. Azi visul a devenit realitate. Mi-au tremurat picioarele la ultimul punct

Simona Halep a trait sambata cel mai frumos moment al carierei, victoria in fata Jelenei Ostapenko asigurandu-i prima pozitie in clasamentul WTA. Jucatoarea nascuta la Constanta a declarat ca visul sau a devenit realitate, precizand ca a avut emotii la ultimul punct al disputei: Picioarele mi-au tremurat, dar am jucat un punct incredibil. Azi visul a devenit realitate, dupa anii in care am muncit mult si am facut sacrificii, a spus noul lider mondial.

Simona Halep, dupa victoria cu Sharapova: Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri

Dupa sapte infrangeri consecutive, Simona Halep a spart gheata si a bifat prima victorie in fata Mariei Sharapova, in turul trei de la Beijing 6-2, 6-2). Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri. Astazi a fost diferit doar pentru ca am jucat impotriva ei si nu castigasem niciodata, a precizat Simona.

Dupa Sharapova, Halep mai spulbera o rusoaica: Romanca, in semifinale la Beijing dupa victoria in fata Dariei Kasatkina (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Beijing, cu o victorie categorica in fata Dariei Kasatkina, informeaza B1 TV. Romanca s-a impus la capatul cu scorul 6-2,.

Halep la Beijing: ce urmeaza pentru Simona dupa victoria in fata Sarapovei?

Simona Halep 2 WTA) a pierdut sapte meciuri la rand cu Maria Sarapova 104 WTA), dar si cand a batut-o, i-a scos tenisul din cap!.

Cristian Tudor Popescu, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a devenit numarul 1 mondial

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria superba a Simonei Halep in fata Jelenei Ostapenko si clipa in care a devenit numarul 1 mondial. Extraordinari chinezii,.

Simona Halep este noul numar 1 mondial din tenisul feminin! Victorie clara si meritata in semifinale la Beijing, in fata Jelenei Ostapenko

Simona Halep a devenit noul numar 1 mondial din tenisul feminin, dupa ce a invins-o in semifinale la Beijing pe Jelena Ostapenko.

Simona Halep si-a aflat adversara pentru semifinalele turneului din Beijing. Cu cine se va intalni romanca

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, are ocazia de a-si lua o noua revansa la Beijing, in fata Jelenei Ostapenko din Letonia, care a impiedicat-o sa obtina primul titlu de Grand.

Simona Halep vs Jelena Ostapenko se va disputa sambata, dupa ora 09:30/ Ostapenko: Cred ca Simona este favorita

Meciul Simonei Halep 2 WTA) cu Jelena Ostapenko 8 WTA) din semifinalele de la Beijing Premier Mandatory) se va disputa sambata, nu inainte de ora 09:30, dupa cum au anuntat organizatorii competitiei asiatice. De la ora 07:30, pe arena centrala va avea loc o partida de dublu feminin.

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria istorica in fata Mariei Sarapova!

Simona Halep a declarat, miercuri, ca evolutia buna din meicul cu Maria Sarapova este rezultatul muncii depuse dupa ce a fost eliminata de rusoaica, in turul I al US Open. A fost un meci.

Cristian Tudor Popescu, reactie de senzatie dupa victoria lui Halep in fata Sarapovei

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat prima victoriei a Simonei Halep in fata Mariei Sarapova. Simona a facut poate cel mai important meci al carieri ei de pana acum. Nu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )