Libnet.ro
UNICEF

15:30

S-a aflat despre Lidl Romania: de unde vin, de fapt, legumele si fructele pe care le mananci

Playtech Playtech,
S-a aflat despre Lidl Romania: de unde vin, de fapt, legumele si fructele pe care le mananci

Daca esti fan al cumparaturilor din Lidl, atunci trebuie sa stii de unde vin, de fapt, legumele si fructele pe care le mananci. Lidl a venit cu cateva explicatii legate de marfa pe care o. continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru toti clientii Lidl Romania. Gratuit in toate magazinele, chiar din acest moment

Retailer-ul Lidl Romania, a anuntat recent, anumite facilitati gratuite pentru clientii sai. Vin sarbatorile de iarna, si Lidl Romania spera la cat mai multi romani sa le treaca pragul. Asa ca au facut anumite facilitati clientilor, tocmai in ideea de a sta mai mult in magazinele Lidl Gratuitate la internet in magazinele Lidl Romania Perioada .

Toti romanii trebuie sa afle. Ce a putut sa faca Lidl Romania unei angajate care a refuzat sa se conformeze

Imagini incredibile dintr-un magazin Lidl din Romania unde s-au petrecut lucruri deosebite acestor vremuri. Scandalul a fost de neinteles pentru restul personalului. Ce s-a intamplat? Ce a facut Lidle Romania unei angajate O angajata a avut curajul sa se intoarca impotriva sefilor dupa ce a fost obligata sa participe la o competitie sportiva. Din pacate, .

Orasul din Romania unde cosurile sunt interzise. Ce se intampla acum in tara

Tot mai multe zone din Romania au un grad mare de infectari cu noul virus. in incercarea de a limita noi infectari autoritatile gasesc tot felul de modalitati de siguranta pentru populatie. Una din metodele gasite de autoritatile din judetul Arges a luat prin suprindere locuitorii judetului. Judetul Arges are o crestere mare a ratei .

Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil sa conduci

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 36 de judete sunt sub cod galben de ceata vineri dimineata, 27 noiembrie 2020. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. Alerta ANM: Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil de condus Conform ANM, pana la ora 9:00 va fi ceata in judetele: Alba zona joasa, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )