Libnet.ro
UNICEF

18:30

Veste uriasa pentru toti clientii Lidl Romania. Gratuit in toate magazinele, chiar din acest moment

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru toti clientii Lidl Romania. Gratuit in toate magazinele, chiar din acest moment

Retailer-ul Lidl Romania, a anuntat recent, anumite facilitati gratuite pentru clientii sai. Vin sarbatorile de iarna, si Lidl Romania spera la cat mai multi romani sa le treaca pragul. Asa ca au facut anumite facilitati clientilor, tocmai in ideea de a sta mai mult in magazinele Lidl Gratuitate la internet in magazinele Lidl Romania Perioada . continuă pe Playtech

Alerta pentru toti clientii Lidl: produsele cu probleme extrem de grave. Ai cumparat asa ceva?

O veste deosebita de importanta a aparut pe final de luna, iar Lidl, Kaufland si alte cateva magazine sunt pe lista. Contextul din 2020 ne-a facut sa cumparam impulsiv mai mult ca.

Anuntul zilei de la Banca Transilvania. Toti clientii trebuie sa afle urgent

Banca Transilvania are o atentionare pentru toti clientii sai din toata tara. Aceasta veste afecteaza toti clientii bancii astazi si maine. Conform celor de la Banca Transilvania, in.

Toti romanii trebuie sa afle. Ce a putut sa faca Lidl Romania unei angajate care a refuzat sa se conformeze

Imagini incredibile dintr-un magazin Lidl din Romania unde s-au petrecut lucruri deosebite acestor vremuri. Scandalul a fost de neinteles pentru restul personalului. Ce s-a intamplat? Ce a facut Lidle Romania unei angajate O angajata a avut curajul sa se intoarca impotriva sefilor dupa ce a fost obligata sa participe la o competitie sportiva. Din pacate, .

Anuntul dezastruos pentru toti cei cu masini pe benzina, motorina si nu numai. Vor scoate mai multi bani din buzunare

Toti soferii din Romania ar trebui sa se informeze urgent despre noile schimbari. E vorba de pretul RCA si de data asta nu mai e de joaca. Conform noilor schimbari, soferii care provoaca.

S-a aflat despre Lidl Romania: de unde vin, de fapt, legumele si fructele pe care le mananci

Daca esti fan al cumparaturilor din Lidl, atunci trebuie sa stii de unde vin, de fapt, legumele si fructele pe care le mananci. Lidl a venit cu cateva explicatii legate de marfa pe care o.

Veste buna pentru cei care se ambitioneaza sa foloseasca Windows 7: ce se intampla cu Chrome

Intr-o maniera surprinzatoare, Google a revenit asupra unei decizii care vizeaza suportul pentru Windows 7. Momentan, vei putea folosi Chrome fara probleme. De ceva timp, Microsoft a incetat.

Veste buna pentru fanii Red Dead Online: schimbarea majora, anuntata cu 1 decembrie

Avand in vedere interesul foarte mare investit de fani in Red Dead Online, o componenta a Red Dead Redemption 2, jocul va fi oferit separat la un pret infim. Pentru doar cinci dolari, ai acces.

VIDEO INTERVIU Cum ar trebui sa arate tara dupa urmatorul mandat al Parlamentului? Vlad Voiculescu: Suntem singura entitate politica ce a avut o initiativa pentru depolitizare Stefan Palarie: Romania are nevoie de 10 ani de santier

Ce inseamna depolitizare pentru Alianta USR PLUS si cum ar trebui sa arate Romania dupa urmatorul mandat al Parlamentului si al Guvernului? Au raspuns la aceste intrebari Vlad Voiculescu, presedinte PLUS Bucuresti, si Stefan Palarie, candidat pentru Senat din partea USR PLUS la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Vlad Voiculescu si Stefan Palarie au vorbit, intr-un interviu HotNews. ro, despre planurile pentru urmatorul legislativ, despre proiectele lor si despre cum ar trebui schimbata fata Romaniei dupa 6 decemebrie. Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa ne gandim in cine putem sa avem incredere. Daca putem sa avem incredere in cei care au avut o sansa sau mai degraba sa mergem catre cei care nu ne-au tradat increderea, a declarat Vlad Voiculescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2273 seconds )