Libnet.ro
UNICEF

16:15

Toti romanii trebuie sa afle. Ce a putut sa faca Lidl Romania unei angajate care a refuzat sa se conformeze

Playtech Playtech,
Toti romanii trebuie sa afle. Ce a putut sa faca Lidl Romania unei angajate care a refuzat sa se conformeze

Imagini incredibile dintr-un magazin Lidl din Romania unde s-au petrecut lucruri deosebite acestor vremuri. Scandalul a fost de neinteles pentru restul personalului. Ce s-a intamplat? Ce a facut Lidle Romania unei angajate O angajata a avut curajul sa se intoarca impotriva sefilor dupa ce a fost obligata sa participe la o competitie sportiva. Din pacate, . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca bei 1 pahar cu vin pe zi. Toti romanii trebuie sa o faca

Facem ce facem si, chiar daca sarbatorile au trecut, seara tot mai bem cate un pahar de vin. Conform unui studiu, cei care beau cate un pahar de vin sau alcool, este considerat alcoolic. Practic, se explica prin aceasta dependenta, deci e ca in cazul tutunului si al drogurilor. Pe de alta parte, alte studii .

Fructele care te scapa de boli in sezonul rece. Sunt ieftine, toti romanii trebuie sa le consume

Ce fructe trebuie sa consumi special pentru sezonul rece? Meniul tau trebuie sa varieze si sa fie eficient pentru ca organismul sa poata lupta cu bacteriile si virozele momentului. Ce trebuie ca mananci mai des? Fructe pe care trebuie sa le consumi in sezonul rece Organismul tau are nevoie de un suport in plus in .

De ce toti romanii trebuie sa consume colina. Ce este, de fapt, si ce beneficii are

Sigur multi nu au auzit de acest nutrient, dar e unul din cei pe care vrand sau nevrand ii consumi in preparatele pe care le ai in meniul zilnic. La ce ajuta si pentru ce e fundamental? De ce ar trebuie sa consumi colina? E un nutrient care-ti aduce numeraose beneficii Numele lui poate nu .

Alimentele perfecte pentru copii. ii ajuta sa creasca in inaltime, toti parintii trebuie sa afle

Fiecare dintre noi, mai ales daca suntem parinti, dorim copiilor sa creasca pentru a-si atinge inaltimea optima. Acest aspect este adesea o mare preocupare pentru parinti. Dar ceea ce nu ne dam seama este modul in care inaltimea unui copil ii poate afecta, de asemenea, increderea. Relatia dintre mancare si inaltimea copiilor in general preocuparea .

Acces Direct, anunt de ultima ora. Ce se intampla pe 1 decembrie, toti fanii trebuie sa afle

Acces Direct vine cu o editie speciala pentru sarbatori. Ce vor urma sa vada fanii reality-ului? 1 decembrie va fi sarbatorit altfel la Antena 1. Cu ce surprize vine Mirela Vaida pentru telespectatori? Chiar moderatoarea show-ului vine cu detalii despre ceea ce urmeaza sa se petreaca in platou. Acces Direct, surprize pentru fani in editia .

Atentie, soferi. Ce probleme rare au toti romanii care pleaca azi cu masina

Soferii trebuie sa fie atenti la cateva detalii daca pleaca azi cu masina. Ce se intampla si care sunt problemele pe care ar putea sa le intampine pe carosabil?O avertizare a specialistilor ii pune pe conducatorii auto pe ganduri. Avertizare pentru soferi! Ce probleme ar putea sa intampine pe carosabil? Meteorologii au emis o noua .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )