Libnet.ro
UNICEF

00:07

S-A AFLAT! UNDE era Marcel Toader in momentul MORTII: Detalii SOCANTE de la locul TRAGEDIEI

B1 B1,
S-A AFLAT! UNDE era Marcel Toader in momentul MORTII: Detalii SOCANTE de la locul TRAGEDIEI

Showbizul romanesc a fost zguduit sambata de o adevarata tragedie! IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Afaceristul Marcel Toader a. continuă pe B1

Cine era Marcel Toader! Omul de afaceri a murit dupa ce a facut infarct la masa

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

Prieten aflat langa Marcel Toader cand a murit: Nimic nu s-a mai putut face pentru el

Solistul Johnny Sandulescu era langa Marcel Toader in momentul in care acesta a suferit un infarct si povesteste ca totul s-a intamplat foarte repede, si ca omul de afaceri n-a avut nicio sansa.

Marcel Toader A MURIT! PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI: Interventia DISPERATA a medicilor (FOTO)

Sambata a fost ziua in care Marcel Toader ne-a parasit. SCANDAL MONSTRU iNTRE ANDREEA MARIN SI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA USA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RAZBOIUL Afaceristul a facut infarct.

Marcel Toader a fost casatorit de 6 ori. Scandaluri uriase cu si Maria Constantin

Cine se uita la palmaresul amoros al lui Marcel Toader ar crede, la prima vedere, ca era un cuceritor neintrecut, un Don Juan al vremurilor prezente. Pe cat de multe femei a reusit, insa, sa agate, pe atat de multe divorturi a si avut. Cert este ca era un barbat de moda veche, caruia nu-i .

Ultimele imagini cu Marcel Toader in viata!

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. Potrivit surselor Antena 3, Marcel Toader avea 56 de ani si a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la masa. Cu.

Reactia Mariei Constantin, dupa ce a aflat ca Marcel Toader A MURIT: Nimeni nu se astepta la o asemenea replica...

Vestea ca Marcel Toader a luat prin surprindere pe toata lumea. EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATA! I-A INNEBUNIT PE TOTI SI ACUM S-A DEZBRACAT PENTRU PRESEDINTE! GALERIE FOTO) Afaceristul a fost.

Marcel Toader a murit! Mesajul fostei sotii cand a auzit vestea trista

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a muritin urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

Primele imagini de la locul in care a murit Marcel Toader

Marcel Toader a murit azi, la numai 56 de ani. Aflat acasa la un bun prieten de-ai sai, afaceristul a facut infarct, iar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva. in urma cu scurt timp,.

Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Marcel Toader a murit in urma unui infarct in cursul zilei de sambata, in timp ce era la o masa cu prietenii. Fostul jucator de rugby incepuse de putin timp sa practice o munca extrem de epuizanta:.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )