Libnet.ro
UNICEF

05:45

S-a anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova. Cand intra pe teren liderul WTA pentru un loc in semifinalele Australian Open

Adevărul Adevărul,
S-a anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova. Cand intra pe teren liderul WTA pentru un loc in semifinalele Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova vor juca in sferturile de finala ale Australian Open, partida lor fiind programata maine. continuă pe Adevărul

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. La ce ora joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Organizatorii turneului de la Melbourne au anuntat programul zilei. Partida Simona Halep - Karolina Pliskova se va juca miercuri dimineata, nu mai.

Corespondenta din Melbourne - De ce disputa dintre Simona Halep si Karolina Pliskova se anunta acum mai incinsa ca oricand

Simona Halep si-a egalat deja cea mai buna performanta la Australian Open, unde a ajuns in sferturi, la fel ca in 2014 si 2015.

Ora meciului dintre Halep si Pliskova

Simona Halep joaca miercuri pentru a treia oara in sferturile de finala de la Australian Open si de aceasta data este increzatoare ca va face pasul spre careul de asi.

Ora meciului dintre Halep si Osaka

Organizatorii de la Australian Open au fost ingaduitori cu Simona Halep si au programat-o cat mai tarziu posibil in ziua de luni, a 8-a de concurs.

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 (ora Romaniei)

Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova din sferturile de finala de la Australian Open) se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 ora Romaniei), dupa au anuntat organizatorii competitiei de la Melbourne.

As face orice! Ce vrea sa spuna Karolina Pliskova cu aceasta declaratie inaintea meciului crucial cu Simona Halep

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Australian Open contra cehoaicei Karolina Pliskova, un duel in care, teoretic, pleaca favorita.

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova (LIVE Text dupa ora 06:00)

Posesoare a unui serviciu puternic si a unui joc bazat pe lovituri in forta, Karolina Pliskova considera ca suprafata de joc de la Australian Open Plexicushion Prestige - 4/5 la categoria viteza) o avantajeaza. De cealalta parte, Simona Halep are de partea ei deplasarea net superioara si un oarecare ascendent moral dat de meciurile directe conduce cu 5-1). Vor conta insa enorm forma de moment si inspiratia. Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 06:00 ora Romaniei).

Adevarul Live, ora 14.00: Ce sanse are Simona Halep sa castige primul Grand Slam al carierei la Melbourne

Simona Halep va juca maine dimineata in sferturile de finala ale Australian Open impotriva Karolinei Pliskova, din Cehia.

FOTO Cele mai frumoase imagini ale confruntarii epice dintre Simona Halep si Lauren Davis

Simona halep si Lauren Davis au oferit cel mai frumos meci de la actuala editie a Australian Open, cel putin pana in aceasta faza.

Meci pentru istorie! Partida dintre Simona Halep si Lauren Davis intra in arhivele Australian Open

Simona Halep a obtinut o calificare epocala in optimile de finala ale Australian Open, dupa un meci incredibil cu americanca Lauren Davis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )