Libnet.ro
UNICEF

20:30

Care sunt cei mai avantajati angajati din Romania. Indiciu: Nu sunt IT-istii

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai avantajati angajati din Romania. Indiciu: Nu sunt IT-istii

Cei mai avantajati angajati de regimul fiscal din Romania nu sunt IT-istii, desi acestia beneficiaza de scutire de impozit, arata o analiza facuta de compania de training si consultanta Business Insights. continuă pe Adevărul

Horia Tecau, calificarea in sferturi si o noua victorie in fata fratilor Bryan: imi place sa joc cu ei, sunt cei mai buni. Am invatat multe de la ei

Horia Tecau a obtinut calificarea in a doua saptamana de la Paris, dupa ce i-a invins alaturi de Jean-Julien Rojer pe fratii Bryan. Succesul ii duce pe cei doi in sferturile probei de dublu de la Roland Garros. imi place sa joc cu ei, sunt cei mai buni. Am invatat multe de la ei, a precizat, printre altele, Horia Tecau la conferinta de presa.

Cei mai cool copii din familiile regale

In afara de adorabilii nepotei ai Reginei Elisabeta a II-a, pe care deja ii stie o lume intreaga, va invitam sa ii cunoastem azi pe cativa dintre cei mai cool copii din familiile regale! .

Scumpirea gazelor a sporit cu 25% profitul unuia dintre cei mai mari furnizori din Romania

Unul dintre cei mai mari furnizori si distribuitori de gaze naturale din Romania a inregistrat in 2018 un profit cu 25% mai mare decat in anul precedent, in special ca urmare a scumpirii gazelor pentru consumatorii casnici si pentru CET-urile care produc agentul termic pentru acestia.

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

Utile: Cum si-au antrenat mintea cei mai abili milionari ai lumii. Sunt 3 secrete super eficiente, la indemana tuturor; Alimentele care provoaca deces prematur si cancer

Cum si-au antrenat mintea cei mai abili milionari ai lumii. Sunt 3 secrete super eficiente, la indemana tuturor. Precum muschii si organele, si creierul se schimba. Stiti ca miscarea poate fi benefica si cand aerul este poluat? Un studiu realizat la Universitatea din Cambrige precizeaza ca expunerea la substantele toxice care contamineaza aerul in orase.

Transalpina a fost REDESCHISA pentru turisti. Vezi care sunt VITEZELE permise

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin, potrivit News. ro. Acesta a precizat ca.

Cinci lucruri inedite despre cei mai de temut razboinici din nordul Marii Negre. S-au luptat in cateva randuri si cu getii

Scitii au fost timp de cateva secole stapanii stepelor nord-pontice, creatori ai unei civilizatii care a marcat cultural si militar numeroase alte populatii aflate in sfera lor de influenta. Dincolo de lucrurile cunoscute despre acesti razboinici care le-au facut viata grea inclusiv getilor, specialistii au scos la iveala, de-a lungul timpului, fapte mai putin cunoscute si inedite in legatura cu acesti calareti razboinici.

Cei mai vanati spioni romani care l-au tradat pe Ceausescu. Ofiterii de Securitate ascunsi in Occident de teama pedepsei cu moartea

Cel mai faimos ofiter de securitate roman care s-a predat autoritatilor unei alte tari, solicitand azil politic, a fost Ion Mihai Pacepa. Mai multi romani din aceleasi structuri, cu misiuni in afara granitelor, au urmat exemplul generalului roman, cu riscul de a fi condamnati la moarte.

inca o banca va pleca din Romania. Ce se intampla cu clientii ei

Sistemul bancar european simte nevoie de consolidare pentru a se bate, de la egal la egal, cu gigantii americani. Fuziunile si achizitiile sunt necesare in aceasta perioada, iar schimbarile se simt si pe piata din Romania. La nivel european, e nevoie de consolidare in sistemul bancar, iar gigantii din domeniu cauta sa se extinda. Primele [] .

Subiectele zilei: Papa Francisc, fermecat de peisajele din Romania. Este o frumusete, nu am mai vazut niciodata asa ceva; Doar 12 spitale redeschise in ultimii 8 ani. Viceprimar: Fonduri UE? in niciun caz

Protest organizat luni in fata Ministerului de Externe pentru a-i cere demisia lui Teodor Melescanu. Comunitatea Declic si initiatorul petitiei online Melescanu, demisia! organizeaza luni, de la ora 18. 00, un protest. Cine este studenta de 21 de ani care a devenit cel mai tanar europarlamentar din istorie. A fost aleasa pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )