Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cristina Topescu era suparata ca veterinarul brutaliza cainii. Medicul, acuzat ca a terorizat-o si santajat-o pe jurnalista. Cum raspunde acesta (VIDEO)

B1 B1,
Cristina Topescu era suparata ca veterinarul brutaliza cainii. Medicul, acuzat ca a terorizat-o si santajat-o pe jurnalista. Cum raspunde acesta (VIDEO)

In ultimul sau mesaj, Cristina Topescu era extrem de ingrijorata pentru soarta cainilor sai. Si asta pentru ca medicul veterinar la care ar fi apelat s-ar fi purtat extrem de brutal cu acestia. Ba mai mult, pe. continuă pe B1

Stelian Tanase: Cristina Topescu era un om minunat, de o sensibilitate extraordinara. Nu-mi vine sa cred ca a murit! Ne-a devastat pe toti. Aici, in casa, plangem cu totii (VIDEO)

Cristina Topescu era un om minunat, de o sensibilitate extraordinara, o femeie foarte frumoasa, isteata, discreta si care mereu se gandea la altii, a sustinut Stelian Tanase, pentru B1 TV. Istoricul si.

Cristina Topescu era splendida in tinerete. Fotografii de arhiva cu prezentatoarea de stiri

A fost prima sotie a lui Stefan Banica Jr. si febletea multor barbati din televiziune. Uite cat de bine arata la 20-30 de ani!.

De ce boala suferea Cristina Topescu. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia cu privire la faptul ca nu o mai vazuse pe aceasta de trei saptamani. Persoana decedata nu prezenta urme vizibile de violenta. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt. De ce boala suferea Cristina Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la .

Stefan Mandachi, despre Cristina Topescu: N-am apucat sa ne intalnim, dar parca ne lega o prietenie de-o viata

Antreprenorul sucevean Stefan Mandachi a scris pe contul sau de Facebook ca a fost invitat de Cristina Topescu la o emisiune, insa n-a apucat sa o mai filmeze. El s-a oferit sa aiba grija de cainii realizatoarei TV.

Cristina Topescu, adevarul despre singuratate: Ma consolez uneori cu gandul ca numai oamenii puternici pot trai si singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemneaza in relatii mediocre

Cristina Topescu a trait si a murit singura, inconjurata doar de cainii iubiti. intr-un interviu pentru Formula AS, vedeta vorbea despre singuratate.

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

Cristina Topescu a murit. Medicul Monica Pop: E prima data in ultimii ani cand nu mi-a raspuns la urarile de Anul Nou. Nici nu m-am putut gandi la asa ceva

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. O vecina a sunat la 112 pentru ca nu o mai vazuse de pe 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, imbracata de somn, fara a prezenta pe corp urme de violenta.

De ce nu s-a casatorit Cristina Topescu niciodata. Era superba in tinerete, dar a recunoscut doar relatia cu Stefan Banica Jr.

Cristina Topescu nu s-a maritat niciodata, desi in anii tineretii era o prezenta absolut rapitoare. Jurnalista s-a stins la 59 de ani, fiind descoperita fara suflare in casa, de catre autoritati, in seara de duminica. Politistii au fost cei care au gasit-o pe fosta prezentatoare, in locuinta din Otopeni. Mai mult, din infomatiile facute publice .

Monica Pop: Cristina Topescu a vrut sa plece in Italia

Medicul Monica Pop, prietena cu Cristina Topescu, a sustinut intr-o emisiune tv ca jurnalista a vrut sa plece in Italia, sa-si faca meseria acolo.

Marius Chirca: Cristina Topescu nu era cazuta in depresie. Era o femeie puternica

Marius Chirca,fondator al Asociatiei pentru protectia animalelor Kola Kariola si prieten al Cristinei Topescu, a vorbit la Antena 3 despre marturia Cristinei Topescu, in care spunea ca a avut atacuri de panica.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )