Libnet.ro
UNICEF

08:00

S-a castigat marele premiula Loto 649! Cine este norocosul care a ghicit toate numerele si ce suma fabuloasa a incasat

B1 B1,
S-a castigat marele premiula Loto 649! Cine este norocosul care a ghicit toate numerele si ce suma fabuloasa a incasat

Un galatean norocos a pus mana pe marele premiula Loto 649. Barbatul din Tecuci a castigat peste 3,37 milioane de leicu un bilet de20,50 lei. Biletul norocos a fost castigat la tragerea. continuă pe B1

S-a castigat marele premiula Loto 649! Cine este norocosul care ghicit toate numerele si ce suma fabuloasa a incasat

Un galatean norocos a pus mana pe marele premiula Loto 649. Barbatul din Tecuci a castigat peste 3,37 milioane de leicu un bilet de20,50 lei. Biletul norocos a fost castigat la tragerea.

Marele premiu la Loto 649, de peste 3,37 milioane lei, a fost castigat. Unde a fost jucat biletul care a costat 20,50 lei

Marele premiu la Loto 649, de peste 3,37 milioane lei, a fost castigat, a anuntat duminica seara Loteria Romana. Biletul a fost jucat la o agentie din Tecuci, judetul Galati, si a costat 20,50 lei.

Marele premiu la Loto 649 a fost castigat. Cati bani a luat si unde a fost jucat biletul

Marele premiu la Loto 649 a ajuns la cel mai norocos roman! Cu cati bani a plecat acasa si unde a fost jucat biletul care a schimbat viata unui om? Cu doar 20,5 lei, un barbat a pus mana pe o suma extrem de frumoasa. Cine a castigat marele premiu Loto 649? S-a castigat marele .

Sportivul executat fara drept de apel. Cine este si de ce era acuzat

Un sportiv celebru a fost executat fara drept de apel. Este vroba despre luptatorul iranian Navid Afkari. Acesta a fost executat dupa ce a fost condamnat la moarte. Un sportiv celebru a fost condamnat la 10 zile de la pronuntarea condamnarii Navid Afkari, luptator din Iran, a fost executat fara drept de apel, dupa ce .

Cine este asistenta Mona de pe sticlele de spirt. Ce spun producatorii despre imaginea ei

Cine este asistenta Mona de pe sticlele de spirt ramane in continuare o enigma. Toata lumea si-a pus intrebarea asta, iar aceasta va mai ramane mult timp fara raspuns, intrucat producatorii nu au vrut sa faca dezvaluiri despre imaginea ei. in schimb, producatorii au explicat de ce a scumpit sticla de spirt Mona, taman in .

Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV. Unde o poti vedea dupa emisiune

Ana Maria Ababei, are 25 de ani si face parte din echipa satenilor de la emisiunea Ferma. Oraseni vs sateni, emisiunea care este difuzata pe Pro TV. Ea este pregatita pentru provocarea vietii ei participand la aceasta emisiune. Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV Tanara interpreta s-a nascut .

Cine este Codruta Elena Filip, noua sefa de la conducerea Spitalelor Regionale in Ministerul Sanatatii. Ce studii are

Codruta Elena FIlip a intrat in vizorul presei, dupa ce a fost anuntata ca noua angajata la Ministerul Sanatatii. Actualul ministru, Nelu Tataru, se face vinovat de acest scandal de imagine. Cine este Codruta Elena Filip Tanara in varsta de 24 de ani a devenit subiect de presa, dupa ce a iesit la iveala angajarea .

Marele premiu la Loto 649 a fost castigat. Unde a fost jucat biletul si ce suma ii intra in cont castigatorului

A fost castigat marele premiu de la Loto 649. a anuntat duminica seara Loteria Romana. Biletul a fost jucat la o agentie din Tecuci, judetul Galati, si a costat 20,50 lei. Un roman va fi mai bogat cu peste 3,37 de milioane de lei.

Marele premiu la Loto 649, de aproape 700.000 de euro, a fost castigat. Biletul a fost jucat la o agentie din Tecuci si a costat 20,50 lei

Marele premiu la Loto 649, de peste 3,37 milioane lei, a fost castigat, a anuntat duminica seara Loteria Romana. Biletul a fost jucat la o agentie din Tecuci, judetul Galati, si a costat 20,50 lei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )