Libnet.ro
UNICEF

13:30

Efectele teribilei crime de la Gura Sutii: Toata lumea e speriata acum. Elevilor le e frica sa mai vina singuri la scoala, sunt consiliati de psihologi

Adevărul Adevărul,
Efectele teribilei crime de la Gura Sutii: Toata lumea e speriata acum. Elevilor le e frica sa mai vina singuri la scoala, sunt consiliati de psihologi

Moartea violenta a fetitei de 11 ani, din Gura Sutii, eleva in vlasa a V-a, a creat panica in comunitatea mica din Dambovita, printre elevi si parinti. Oamenii se tem sa-si mai lase copiii singuri la scoala, iar cei mici sunt consiliati psihologic pentru a trece peste momentul cumplit. continuă pe Adevărul

Cine a fost olandezul acuzat ca a omorat-o pe fetita din Gura Sutii! Se afla mereu in apropierea copiilor

Crima din Dambovita a socat toata Romania. Mai mult decat atat, gestul olandezului, principal suspect al uciderii fetitei de 11 ani a venit pe nepregatite. Nimeni nu s-ar fi gandit ca individul s-ar sinucide. Ce loc de munca avea acesta in Olanda si cum reusea sa fie in mijlocul copiilor? Cine a fost olandezul acuzat .

C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii: A vazut la Dinca

P a transmis un mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe Mihaela, fata de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita. P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, cazul Mihaelei, fetita de 11 ani din Gura Sutii, .

Discutii contradictorii intre seful Politiei si procurorul general al Romaniei in cazul crimei din Gura Sutii

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, sustine ca la toate activitatilederulate de politisti in dosarul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii a fost prezent un procuror. Acesta il contrazice astfel pe procurorul general Bogdan Licu, care sustine ca procurorul de caz nu a fost anuntat despre conversatia telefonica pe care politistii au avut-o sambata noaptea cu olandezul suspectat de uciderea fetitei din Gura Sutii, ajuns deja in Amsterdam.

Adevar infiorator despre olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii. Dezvaluirea fostei iubite

Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii a mai comis astfel de fapte si in trecut. Este marturia cutremuratoare facuta de fosta logodnica a acestuia, care nu este surprinsa de oroarea comisa. Barbatul a fost condamnat pentru mai multe infractiuni, dar femeia sustine ca nu stia despre trecutul lui in perioada in care .

Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

O fetita de 11 ani din satul Gura Sutii, Dambovita, a disparut vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Copila a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp, duminica, pe un camp. Un cetatean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu masina barbatului. Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a .

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

Transport scolar introdus de Primarie in Gura Sutii, dupa odioasa crima comisa de olandezul pedofil

Primarul din localitatea damboviteana Gura Sutii spune ca, fiind o localitate restransa, cu distante de cel mult un kilometru intre case si scoala aflata in centrul comunei, nu s-a impus pana acum introducerea unui microbuz scolar.

Localnicii din Gura Sutii, satul in care a fost ucisafetita de 11 ani, traiesc in teroare. Oamenii se tem sa-si mai lase copiii singuri

Localnicii din Gura Sutii, satul in care a fost ucisaminora Mihaela-Adriana Fieraru, traiesc in teroare. Oamenii nu mai au incredere sa-si lase copiii singuri nici in curte. Iar vestea ca suspectul.

Olandezul care a omorat-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii era filat cand s-a sinucis. Politia olandeza astepta ca Romania sa ceara arestarea criminalului

Joop V. , cetateanul olandez ce ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din localitatea Gura Sutii era supravegheat de politistii olandezi in momentul in care s-a sinucis, intrand cu masina intr-un camion, scrie presa olandeza.

Primarul din Gura Sutii, despre microbuzul scolar care ar fi folosit pentru deplasarile echipei locale de fotbal: Sunt copiii scolii care sunt angrenati intr-o echipa de juniori. Acum microbuzul e in conservare (VIDEO)

Ies la iveala noi informatii despre tragedia din localitatea damboviteana Gura Sutii. Comuna in care o fetita de 11 ani a fost rapita din fata scolii are un microbuz scolar, care ar fi folosit insa de pr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )