Libnet.ro
UNICEF

19:15

Scrisoarea pe care o vor primi consumatorii de energie electrica in aceasta toamna. Masura intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Playtech Playtech,
Scrisoarea pe care o vor primi consumatorii de energie electrica in aceasta toamna. Masura intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Romanii vor primi prin posta scrisori prin care vor fi instiintati ca piata energiei electrice va fi liberalizata. Asadar, fiecare va avea posibilitatea sa isi aleaga furnizorul de electricitate, in functie de cel mai bun pret pe care acesta il ofera. De cand se liberalizeaza piata energiei electrice Consumatorii care nu vor alege, vor plati . continuă pe Playtech

Business report: Lefurile astronomice din BNR. Reglementarea preturilor la energie electrica nu a oprit migrarea clientilor casnici. 40% dintre romanii vulnerabili, atrasi de schemele financiare ilegale. Cum poate creditul Noua Casa sa devina o capcana p

Lefurile astronomice din BNR: Mugur Isarescu, venituri de peste 1 milion de lei in 2019 * Reglementarea preturilor la energie electrica nu a oprit migrarea: 300. 000 de clienti casnici au trecut pe concurential in ultimul an * Cazurile de infectare cu Covid-19 din fabricile locale pun presiune pe mediul de business * 40% dintre romanii vulnerabili, atrasi de schemele financiare ilegale * Ziua decisiva pentru Planul UE de relansare economica de 750 de miliarde de euro * Wizz Air suspenda rutele dintre Romania si Suedia, Portugalia, Israel si Emirate. Licitatie esuata pentru Ministerul Finantelor * Chioveanu ANSVSA): in momentul in care o sa avem undeva la 100 de cazuri, o sa ne gandim sa dam drumul evenimentelor in interior * OECD: Ravagiile pe care le-a facut criza Covid in segmentul IMM-urilor la nivel mondial.

Romanii platesc pentru investitiile Statului. Ce taxa vor avea consumatorii de gaze

Toti consumatorii de gaze romani vor plati, prin tarif, costurile realizarii conductei BRUA, chiar daca nimeni nu va transporta gaze prin ea. Pe fondul blocarii exploatarii gazelor din Marea Neagra, nu va transporta nimeni gaz prin conducta BRUA, care va fi gata in acest an. Costurile realizarii ei urmeaza sa fie platite de consumatorii romani .

Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic

O noua decizie a fost adoptata de Guvernul Romaniei. in aceasta perioada romanii vor primi indemnizatie de somaj tehnic. Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic Ministerul Muncii a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta. Angajatii sanatosi ai companiilor pentru .

S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Persoanele defavorizate vor primi cate 30 de masti gratuite pe luna. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care obliga Guvernul sa acorde masti de protectie persoanelor vulnerabile, lunar, pana la incheierea epidemiei de coronavirus.

Persoanele din categoriile vulnerabile vor primi gratuit 30 de masti de protectie. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care stipuleaza ca anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna. Legea are ca obiect achizitionarea de masti de catre Ministerul Sanatatii, prin Unifarm SA, pentru protectia impotriva COVID-19 si distribuirea acestora, scrie Agerpres.

Angajatii firmelor inchise din cauza cazurilor de COVID-19 vor primi bani din somaj tehnic

Angajatii firmelor care isi suspenda activitatea din cauza aparitiei unor cazuri de COVID-19 vor primi indemnizatie de somaj tehnic, a anuntat joi Ionel Danca, seful Cancelariei premierului.

26 de judete vor primi finantare pentru instalarea gardurilor electrice impotriva ursilor

Locuitorii zonelor in care ursii obisnuiesc sa intre in localitati vor primi bani de la ministerul Mediului pentru a instala garduri electrice in jurul gospodariilor. Banii fac parte dintr-un program lansat de minister in dezbatere publica si care are ca obiectiv impiedicarea incidentelor tot mai dese provocate de ursi, scrie Digi24.

Elevii si studentii din Bucuresti, noi beneficii de la stat. Ce servicii vor primi gratis

Elevii si studentii din Bucuresti se bucura de tratamente stomatologice gratuite. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a revenit cu un mesaj pe o retea de socializare, unde a reamintit adresele unde pot merge elevii si studentii pentru tratamentele gratuite. Elevii si studentii din Bucuresti beneficiaza de tratamente stomatologice gratuite Gabriela Firea a tinut mortis .

Statul da 2000 de lei. Cine sunt romanii care pot primi acesti bani si in ce conditii

Apar din ce in ce mai multe proiecte, mare parte din ele avand ca tema mediul, astfel ca ministerul de resort a mai demarat un nou proiect prin care se doreste a se ajuta locuitorii din zonele montane din Romania. Statul da 2000 de lei prin proiecte initiate de Ministerul Mediului Ministrul Mediului, Costel Alexe, .

Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa respecte turistii, in vreme de pandemie

Incepand de astazi romanii care calatoresc in Cipru vor avea nevoie de autorizatie de calatorie si de un permis special pentru persoanele nerezidente. Aceasta autorizatie poate fi obtinuta online dupa completarea unui chestionar de test negativ pentru COVID-19, anunta MAE. Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )