Libnet.ro
UNICEF

19:30

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

B1 B1,
S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu: Profesorii vor primi bani inainte de sarbatori

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca profesorii vor primi bani inainte de sarbatori, ca urmare a unei hotarari judecatoresti care da castig de cauza cadrelor didactice. Ma.

A crescut varsta de pensionare! Milioane de romani vor iesi mai tarziu la pensie

Camera Deputatilor a adoptat proiectul care prevede cresterea varstei de pensionare. Potrivit initiativei legislative, foarte multe persoane vor iesi mai tarziu la pensie. Vezi aici cine sunt cei vizati si la.

Ciolos, dupa ce Dragnea a spus ca PSD a adus de 4 ori mai multi bani europeni decat guvernul tehnocrat: A mintit de-a inghetat Belina. Graficul prezentat de PLUS

Dacian Ciolos a replicat dur dupa ce liderul PSD a scris sambata, pe Facebook, ca a adus mult mai multi bani europeni decat guvernul tehnocrat: Dragnea a mintit aseara de-a inghetat Belina. Cred ca ii lipsesc notiuni elementare de matematica.

VIDEO Tanar de 19 ani, batut cu bestialitate de mai multi taximetristi in Galati

Un tanar de 19 ani din Galati are nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale dupa ce a fost batut cu bestialitate de mai multi soferi de taxi, in noaptea de sambata spre duminica. Politia din Galati a deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente, furt si distrugere.

Tanar de 19 ani a fost batut crunt de mai multi taximetristi (VIDEO)

Un tanar de 19 ani a fost batut crunt de mai multi taximetristi, in judetul Galati. Baiatul si-a serbat ziua de nastere la un local de langa Lacul Brates si, spre dimineata, a chemat un taxi pentru a .

Tanar de 19 ani, batut crunt de mai multi taximetristi (VIDEO)

Un tanar de 19 ani a fost batut crunt de mai multi taximetristi, in judetul Galati. Baiatul si-a serbat ziua de nastere la un local de langa Lacul Brates si, spre dimineata, a chemat un taxi pentru a .

Proteste de amploare la Ministerul Transporturilor. Angajatii CFR vor salarii mai mari si cresterea pensiei de serviciu

Proteste de amploare in fata Ministerului Transporturilor. Angajatii CFR ies in strada sa isi strige drepturile. Acestia vor salarii mai mari, scaderea varstei de pensionare si cresterea pensiei de.

Profesorii isi vor primi inainte de Paste banii obtinuti in instanta, promite Ecaterina Andronescu / Ea spune ca nu are nicio legatura cu campania electorala

Profesorii care au obtinut majorarile salariale in urma unor decizii judecatoresti definitive urmeaza sa isi primeasca banii inainte de sarbatori, a anuntat, sambata, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. Ea a spus, la Digi24, ca suma se ridica la 700 de milioane lei, iar banii au fost virati catre inspectoratele judetene, care vor face platile.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )