Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce s-a gasit in casa Stelei Popescu dupa moartea actritei

Antena3 Antena3,
Ce s-a gasit in casa Stelei Popescu dupa moartea actritei

Apreciata actrita Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, moartea sa socand o tara intreaga. Artista, care suferea de diabet, a fost gasita decedata in holul. continuă pe Antena3

Primul mesaj al Teatrului Constantin Tanase dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Teatrul Constantin Tanase a transmis primul mesajul dupa moartea actritei Stela Popescu: Nu putem sa scriem nimic, tristetea e de necuprins. Stela Popescu a.

STELA POPESCU. Marturii tulburatoare dupa moartea actritei Stela Popescu

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, ca traim clipe cumplit de grele atunci cand apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu.

Poezia scrisa de Flick Domnul Rima dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Flick Domnul.

Imagini cutremuratoare de la casa Stelei Popescu - VIDEO

Marea actrita Stela Popescu s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Potrivit primelor informatii, actrita a facut stop cardiac si s-a prabusit curtea casei sale. in fata casei regretatei.

Reactia farmaciei Catena la moartea Stelei Popescu

Cunoscutul lant de farmacii Catena a reactionat dupa moartea actritei Stela Popescu. Aceasta era de multa vreme una dintre imaginile farmaciei. Mare durere in familia Catena: cunoscuta artista Stela.

Reactia ministrului Culturii, dupa mortea Stelei Popescu: Ne raman lucruri minunate realizate intr-o viata dedicata artei

Stela Popescu a murit. Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Lucian Romascanu, a deplans joi moartea actritei Stela Popescu, subliniind ca raman in amintire lucrurile minunate realizate.

Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu: Era o fata frumoasa, plina de viata si de verva. Este o mare pierdere pentru teatru romanesc

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus, pentru Agerpres, ca a ramas uluit cand s-a anuntat vestea mortii Stelei Popescu, despre care spune ca a pretuit-o in mod deosebit si ca era o fata frumoasa, plina de viata si de verva si ca este o pierdere pentru teatrul romanesc.

VIDEO Reactia lantului de farmacii Catena dupa moartea Stelei Popescu

Lantul de farmacii Catena a postat pe pagina de Facebook a companiei un mesaj de condoleante dupa moartea Stelei Popescu, indragita actrita, care a fost si imaginea lantului de farmacii in mai multe spoturi si afise publicitare.

Reactia emotionanta a Tamarei Buciuceanu Botez dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu: A fost cea mai buna prietena a mea...

Stela Popescu a murit. Romania e in doliu dupa decesul Stelei Popescu, iar trecerea ei in nefiinta este deplansa de toti colegii ei. Marea actrita Tamara Buciuceanu Botez a izbucnit.

Alexandru Arsinel a plans in hohote la aflarea vestii mortii Stelei Popescu: Am avut un spectacol zilele astea, nu imi vine a crede. A fost un om extraordinar, atat trebuie sa stiti

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a plans in hohote, joi, la aflarea vestii mortii actritei. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!', a declarat Arsinel pentru News. ro, plangand in hohote.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )