Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, la cinci minute dupa ce s-a sunat la 112. Unde a ajuns medicul erou

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, la cinci minute dupa ce s-a sunat la 112. Unde a ajuns medicul erou

Medicul erou Catalin Denciu va fi transportat in aceasta dimineata la un spital din Bruxelles. Medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului dupa ce a incercat sa salveze pacientii din sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt dupa ce aceasta a fost cuprinsa de flacari violente. Ministrul Sanatatii a dezvaluit ca este bun prieten . continuă pe Playtech

Tataru, intrebat daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara

Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara, nu numai sistemul medical, fiindca am acceptat timp de 30 de ani sa traim intr-o astfel de situatie medicala, a sustinut ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intrebat daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID au murit, iar alte 7 persoane, intre care un medic, au fost ranite intr-un incendiu care a mistuit sectia ATI.

Arafat sustine ca pompierii au ajuns la spitalul din Piatra Neamt in aproximativ 5 minute de la anuntarea incendiului Filmul interventiei

Pompierii au ajuns la Spitalul Judetean din Piatra Neamt in aproximativ 5 minute de la anuntarea incendiului, sustine secretarul de stat Raed Arafat. La randul sau, seful IGSU, Dan Iamandi, spune ca au intervenit aproximativ 150 de persoane, cu 35 de masini, iar operatiunea de stingere a durat circa 25 de minute.

Aproximativ 50 de persoane la un mars de protest pana la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Aproximativ 50 de persoane au venit, astazi, in mars pana la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, dupa ce s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a protesta in urma incendiului care a curmat viata a 10 pacienti cu COVID-19 internati in sectia ATI a unitatii sanitare.

Raed Arafat, despre interventia de la Spitalul Piatra Neamt: Pompierii au ajuns in cinci minute. Interventia a durat 20 de minute

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca pompierii au ajuns in cinci minute la Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar incendiul izbucnit intr-un salon al Sectiei de Terapie Intensiva a fost stins in 20 de minute.

Raed Arafat: Pompierii au ajuns in cinci minute. Interventia a durat 20 de minute. Au actionat peste 150 de persoane si 35 de mijloace de interventie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a precizat, dupa sedinta de la Ministerul de Interne,ca pompierii au ajuns in cinci minute la Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar incendiul a fost stins in 20 de.

Rares Bogdan: Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, un ultim semnal de alarma ca aceasta tara e bolnava rau si obosita serios. Daca nu vom lua impreuna atitudine, nu se va schimba nimic (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan este de parere ca, in cei cinci ani scursi de la incendiul din clubul Colectiv, nu s-a schimbat absolut nimic. Demnitarul european considera ca tragedia de la Neamt este un.

Seful sectiei ATI de la Spitalul din Piatra Neamt explica ce s-a intamplat: S-a aprins un injectomat, imediat costumul asistentei care era in proximitate a luat foc si de acolo s-a propagat. Medicul le-a strigat sa iasa afara

Doctorul Liviu Ungureanu, seful sectiei ATI de la Piatra-Neamt, a ajuns in spital la scurt timp dupa tragedia de sambata si a stat de vorba cu asistentele si cu medicii care se aflau in salon la momentul izbucnirii incendiului. Ungureanu explica pentru Recorder de la ce a pornit focul, de ce fusesera mutati pacientii pe un alt etaj cu cateva ore inainte de incendiu si cat de greu este sa-ti faci meseria intr-un spital judetean ale carui corpuri de cladire sunt construite in 1974, respectiv 1925.

Dr. Monica Pop: Dupa parerea mea, pacientii de la Piatra Neamt nu au murit din cauza incendiului

Tragedia de la Spitalul-suport COVID din Piatra Neamt ridica mari semne de intrebare cu privire la ce s-a intamplat, de fapt, in cele doua saloane in care au murit, conform bilantului provizoriu, 10 pacienti, in urma declansarii unui incendiu.

Klaus Iohannis, reactie la aproape cinci ore dupa tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, pe pagina sa de Facebook, la tragedia produsa sambata, la Sectia ATI COVID de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde au murit 10 pacieniti si au fost raniti alti 7 oameni, in urma unui incendiu.

Alexandra Furnea, supravietuitoare de la Colectiv, despre incendiul de la Piatra Neamt: Uitati-va bine la imagini! Sa ne fie rusine!

Alexandra Furnea, una dintre supravietuitoarele de la Colectiv, este ingrozita de ceea ce s-a intamplat sambata seara la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt. Ea rememoreaaza pe pagina sa de socializare amintiri pe care le-ar fi vrut uitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )