Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rares Bogdan: Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, un ultim semnal de alarma ca aceasta tara e bolnava rau si obosita serios. Daca nu vom lua impreuna atitudine, nu se va schimba nimic (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, un ultim semnal de alarma ca aceasta tara e bolnava rau si obosita serios. Daca nu vom lua impreuna atitudine, nu se va schimba nimic (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan este de parere ca, in cei cinci ani scursi de la incendiul din clubul Colectiv, nu s-a schimbat absolut nimic. Demnitarul european considera ca tragedia de la Neamt este un. continuă pe B1

Rares Bogdan: Spitalul din Piatra Neamt este subordonat CJ condus de PSD-istul Arsene, care schimba managerii ca pe sosete

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan acuza faptul ca autoritatile nu au facut nicio investitie in ultimii 5 ani la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde sambata seara au murit 10 pacienti la sectia ATI COVID, in urma unui incendiu.

Tataru, intrebat daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara

Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara, nu numai sistemul medical, fiindca am acceptat timp de 30 de ani sa traim intr-o astfel de situatie medicala, a sustinut ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intrebat daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID au murit, iar alte 7 persoane, intre care un medic, au fost ranite intr-un incendiu care a mistuit sectia ATI.

Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, la cinci minute dupa ce s-a sunat la 112. Unde a ajuns medicul erou

Medicul erou Catalin Denciu va fi transportat in aceasta dimineata la un spital din Bruxelles. Medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului dupa ce a incercat sa salveze pacientii din sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt dupa ce aceasta a fost cuprinsa de flacari violente. Ministrul Sanatatii a dezvaluit ca este bun prieten .

Rares Bogdan, DUR dupa tragedia de la Piatra Neamt: CORUPTIA UCIDE! Sa faca lumina. Pe cine da vina?

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

IN CAZUL INCENDIULUI DE LA SPITALUL JUDETEAN DE LA PIATRA NEAMT Bogdan Despescu conduce grupul de lucru pentru finalizarea cercetarilor

Grupul de lucru constituit la nivelul MAI pentru gestionarea situatiei si finalizarea cercetarilor in cel mai scurt timp in cazul incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt va fi condus de secretarul de stat, chestor-sef de politie Bogdan Despescu, a anuntat astazi, Ministerul Afacerilor Interne.

Ancheta de la Piatra Neamt nu o conduce Raed Arafat ci chestorul de politie Bogdan Despescu

Secretarul de stat Bogdan Despescu, fost sef al Politiiei, conduce ancheta de la Piatra Neamt.

Seful sectiei ATI de la Spitalul din Piatra Neamt explica ce s-a intamplat: S-a aprins un injectomat, imediat costumul asistentei care era in proximitate a luat foc si de acolo s-a propagat. Medicul le-a strigat sa iasa afara

Doctorul Liviu Ungureanu, seful sectiei ATI de la Piatra-Neamt, a ajuns in spital la scurt timp dupa tragedia de sambata si a stat de vorba cu asistentele si cu medicii care se aflau in salon la momentul izbucnirii incendiului. Ungureanu explica pentru Recorder de la ce a pornit focul, de ce fusesera mutati pacientii pe un alt etaj cu cateva ore inainte de incendiu si cat de greu este sa-ti faci meseria intr-un spital judetean ale carui corpuri de cladire sunt construite in 1974, respectiv 1925.

Precedentul care ar fi putut opri tragedia de la Piatra Neamt. Autoritatile au ignorat focul de la Spitalul Sinaia

Tragedia de la Piatra Neamt a avut un precedent la Sinaia, in urma cu doar patru luni, care ar fi putut fi un semnal de alarma pentru unitatile medicale care functioneaza in cladiri vechi cu infrastructura subdimensionata nevoilor actuale.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

Alexandra Furnea, supravietuitoare de la Colectiv, despre incendiul de la Piatra Neamt: Uitati-va bine la imagini! Sa ne fie rusine!

Alexandra Furnea, una dintre supravietuitoarele de la Colectiv, este ingrozita de ceea ce s-a intamplat sambata seara la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt. Ea rememoreaaza pe pagina sa de socializare amintiri pe care le-ar fi vrut uitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )