Libnet.ro
UNICEF

13:00

S-a inventat cea mai buna pastila contraceptiva: o iei o data pe luna

Playtech Playtech,
S-a inventat cea mai buna pastila contraceptiva: o iei o data pe luna

Cea mai noua solutie contraceptiva face viata femeilor mult mai usoara decat in trecut. in loc sa iei o pastila in fiecare zi, oamenii de stiinta au inventat o pastila pe care o iei o. continuă pe Playtech

Neagu a primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii. Kumamoto, la picioarele Cristinei

Cristina Neagu a primit, luni, trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii in 2018, intr-o ceremonie speciala, la Kumamoto, in Japonia. in prima zi de pauza a nationalei lui Tomas Ryde de la debutul la.

IHF i-a decernat Cristinei Neagu premiul pentru cea mai buna handbalista a anului 2018

Federatia Internationala de Handbal i-a acordat Cristinei Neagu premiul pentru cea mai buna jucatoare din anul 2018. Decernarea trofeului a avut loc luni, la Kumamoto, la pauza meciului dintre Congo si Japonia, de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Cristina Neagu a primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii din 2018

Capitanul nationalei feminine de handbal a Romaniei, Cristina Neagu, a primit, luni, trofeul de cea .

Neagu a primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii.Kumamoto, la picioareleCristinei

Cristina Neagu a primit, luni, trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii in 2018, intr-o ceremonie speciala, la Kumamoto, in Japonia.

Cristina Neagu, zi speciala in Japonia! A primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii

Lidera a echipei Romaniei la Mondialul nipon, Cristina Neagu s-a aflat in centrul atentiei in ziua de pauza a nationalei noastre.

Top 5 cei mai buni parinti din horoscop. Cea mai iubitoare mama este femeia din zodia Balanta

Unele zodii au printre caracteristici si un spirit parental puternic dezvoltat, astfel ca indeplinesc cu succes rolul de parinte. Printre ele se regasesc cinci nativi, desemnati de astre ca fiind excelenti in materie de rabdare, tact si sentimente de iubire maternale, respectiv paternale. Cea mai buna mama este negresit femeia nascuta in zodia Balanta.

Ludovic Orban: Vom scoate o lege mai buna a pensiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va crea o noua lege a pensiilor. Vom face o analiza extrem de serioasa asupra sistemului de pensii. Anul viitor vom lucra si vom scoate o lege mai buna a.

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, isi va lansa oficial operatiunile in Romania in data de 16 decembrie.

Sondaj: Igor Dodon, politicianul care se bucura de cea mai mare incredere

Presedintele Igor Dodon este personalitatea politica in care au cea mai mare incredere respondentii unui sondaj realizat de Fondul Opiniei Publice. Seful statului, care a fost mentionat de catre 26% din intervievati, este urmat de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, ex-premierul Maia Sandu, pentru care s-au pronuntat aproape 24% din respondenti, transmite IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )