Libnet.ro
UNICEF

05:15

S-a lansat Nokia 2, cel mai ieftin smartphone din noua gama, a carui baterie tine doua zile. Cat costa si ce specificatii are

Adevărul Adevărul,
S-a lansat Nokia 2, cel mai ieftin smartphone din noua gama, a carui baterie tine doua zile. Cat costa si ce specificatii are

HMD Global, compania care detine licenta exclusiva a brandului Nokia pentru telefoane si tablete a anuntat, lansarea terminalului Nokia 2. Cu o durata de viata a bateriei de doua zile, Nokia 2 este construit ca sa ramana in functiune mai multa vreme. continuă pe Adevărul

increderea in economia zonei euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii 17 ani

Increderea in economia zonei euro a crescut peste asteptari in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2000 pana in prezent, datele confirmand redresarea regiunii, dupa criza indelungata, transmite Reuters.

Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Roger Federer, socotit cel mai bun tenismen din toate timpurile, a vorbit despre performanta Simonei Halep, care va incheia anul pe locul 1 in lume. Nimeni nu ii poate lua din merite.

Bursa din New York: Petrolul inchide la cel mai inalt nivel din februarie

Petrolul new-yorkez a inchis marti la cel mai inalt nivel din februarie, investitorii mizand pe prelungirea acordului mai multor mari producatori de limitare a ofertei, scrie AFP.

Cel mai bun restaurant din Europa se afla in Romania. A primit cea mai inalta distinctie

Cel mai bun restaurant de hotel din Europa se afla in Targu Mures. in cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel SPA Awards Gala Restaurantul Hotelului Privo din Targu Mures a primit.

Bill Gates a fost intrecut: Cine este acum cel mai bogat om din lume

Fondatorul retailerului online Amazon. com,Jeff Bezos,a devenit cel mai bogat om din lume, devansandu-l pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor. in.

Cel mai PUTERNIC pasaport din lume. Pe ce loc se pozitioneaza Romania

Topul celui mai puternic pasaport din lume, intocmit depassportindex. org, ia in calcul numarul de tari in care cetatenii unui stat pot calatori fara viza. Suprinzator, cel mai.

Cel mai bogat om din lume: cum a reusit fondatorul Amazon sa-l devanseze pe Bill Gates

Valoarea participatiei detinute de Jeff Bezos la Amazon. com a crescut de aproape 500 de ori de la debutul bursier al companiei, in urma cu doua decenii, iar vineri a atins 88 de miliarde de dolari, evolutie prin care fondatorul retailerului online l-a devansat pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor.

Care este cel mai primitor oras din lume? Este interzis sa mesteci guma

Potrivit unui nou clasament, nu este vorba de New Orleans, de Berlin sau de Stockholm, ci un loc in care mestecarea gumei este interzisa si mancatul sau bautul in metrou poate duce la o amenda destul de mare. Eeste vorba de Singapore, informeaza The Telegraph.

Euro a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal din acest an

Euro s-a depreciat vineri si a marcat in aceasta saptamana cel mai amplu declin din acest an, la o zi dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa prelungeasca achizitiile de obligatiuni si a semnalat ca va mentine politica monetara ultra-relaxata, transmite Reuters.

Patronul Amazon este cel mai bogat om din lume. Jeff Bezos l-a depasit pe Bill Gates. Cum a reusit?

Valoarea participatiei detinute de Jeff Bezos la Amazon. com a crescut de aproape 500 de ori de la debutul bursier al companiei, in urma cu doua decenii, iar vineri a atins 88 de miliarde de dolari, evolutie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )