Libnet.ro
UNICEF

10:01

Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Antena3 Antena3,
Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Roger Federer, socotit cel mai bun tenismen din toate timpurile, a vorbit despre performanta Simonei Halep, care va incheia anul pe locul 1 in lume. Nimeni nu ii poate lua din merite. continuă pe Antena3

Atentie la vorbele lui Roger Federer! Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Roger Federer, socotit cel mai bun tenismen din toate timpurile, a vorbit despre performanta Simonei Halep, care va incheia anul pe locul 1 in lume.

metoo O tanara de la cel mai bun liceu din Buzau si-a acuzat profesorul ca a hartuit-o. Marturii SOCANTE (FOTO)

Seria marturisirilor despre hartuire sexuala si nu numai, din campania metoo, continua. O tanara de la unul dintre cele mai prestigioase licee din Buzau, Colegiul B. Hasdeu, a povestit pe o retea.

Cei mai tari castigatori din toate timpurile

Mike Ashley, detinatorul clubului de fotbalNewcastle United, si-a petrecut 15 minute extraordinare jucand la ruleta la cazinoul Fifty din Londra, in 2008. El a ales un pariu numit.

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai puternic pasaport din lume. Nu este vorba de cel al SUA! Acest tip de pasaport este dorit de tot mai multe persoane pentru ca este catalogat ca fiind cel mai.

Ianis Stoica, cel mai tanar marcator din istoria FCSB

Intrat pe teren in partea secunda a meciului cu cu Sanatatea Cluj, Ianis Stoica a devenit cel mai tanar marcator din istoria FCSB.

Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana.

Cel mai bun tip de miere pentru organism

Ne-am obisnuit cu albinele si cu toate produsele de stup atat de mult, ca am incetat sa ne minunam in fata acestor daruri ale naturii. Daca stam stramb si judecam drept, putine sunt lucrurile din natura care sa fie atat de simple si de complexe, deopotriva.

Petrecere la festivalul Dunarii. Degustari de vinuri, cel mai bun bors de peste si suprize pentru copii pe malul Borcei

Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, atelier nutritional pentru copii si de pescuit, standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredienteleFestivalului Dunarii calarasene care va avea duminica, 29 octombrie, pe malul Borcei.

Cel mai puternic supercomputer ar putea descifra Universul

La Oak Ridge National Labs, expertii construiesc ceea ce se asteapta a fi cel mai puternic supercomputer din lume sau cel putin din SUA. Construit impreuna cu IBM si alimentat de NVIDIA, Summit va fi operational in 2018. in interiorul uneia dintre camerele Laboratorului National din Oak Ridge ORNL) din Tennessee, cel mai rapid si [].

Un nou fenomen pe retelele sociale: cel mai mare instameet organizat vreodata in Romania

Peste 100 de instagrammeri romani s-au intalnit la Bucuresti in cadrul Creators will create, cel mai mare Instameet organizat vreodata in Romania. Cei mai populari dintre ei au impartasit idei despre cum pot ajunge sa aiba zeci de mii de followeri. Concluzia surprinzatoare: fotografiile care merg cel mai bine pe Instagram nu trebuie neaparat sa fie perfecte din punct de vedere tehnic, ci sa transmita o poveste.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )