Libnet.ro
UNICEF

07:45

S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi...

B1 B1,
S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi...

Viorel Liss-a confruntat in ultima perioada cu grave probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in tot acest timp, sotia. continuă pe B1

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Listrece prin momente foarte grele dupa ce a avut un atac cerebral. El a inceput sa isi piarda memoria si nici dupa externare nu se simte bine.

E ca si MORT... Oana tocmai a facut anuntul TRIST: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Desi primar al Capitalei Viorel Lis, a avut grave probleme de sanatate in ultima perioada, sotia sa,Oana Lispare mai degraba tanara si nelinistita.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

In ciuda gravelor probleme de sanatate cu care s-a confruntat in ultima perioada, Viorel Lis a reusit sa suprinda intreaga lume mondena autohtona.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

CRISTI MINCULESCU face anuntul SOC: Da, din pacate, e vorba de indragitul artist STEFAN BANICA JR.

Cristi Minculescu a cantat alaturi de Stefan Banica Jr. si Paul Ciuci intr-un spectacol pe care Banica l-a sustinut la Sala Palatului. Minculescu si-a amintit apoi, intr-un interviu, de acest.

Anunt BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan, haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Pavel Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica popularaElena Ionescu Cojocarus-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista a murit din cauza unor complicatii cardiace.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )