Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce nu s-a stiut pana acum despre Klaus Iohannis. Procurorul care a semnat clasarea presedintelui rupe tacerea

Antena3 Antena3,
Ce nu s-a stiut pana acum despre Klaus Iohannis. Procurorul care a semnat clasarea presedintelui rupe tacerea

Procurorul care a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis a rupt tacerea si a acordat un interviu exclusiv pentru Sinteza zilei. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Procurorul care a semnat clasarea dosarului lui Iohannis a rupt tacerea la Sinteza zilei. Ce nu s-a stiut pana acum despre presedintele Romaniei

Procurorul care a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis a rupt tacerea si a acordat un interviu exclusiv pentru Sinteza zilei. Stire in curs de.

Prima reactie a procurorului care a semnat rezolutia de clasare pentru Klaus Iohannis: Nu avea ce sa caute in mapa

Procurorul Cristian Lazar, cel care a emis rezolutia de clasare pentru Klaus Iohannis in 2014, a declarat ca documentul respectiv nu avea ce sa caute in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar. Acesta a mai.

Cristian Lazar, numit de Klaus Iohannis la Parchetul General la un an dupa ce i-a inchis dosarul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, pe 15 decembrie 2015, decretul de numire in functia de procuror sef adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General in cazul lui Cristian Aurel Lazar. Pe 14 septembrie 2014, procurorul clasase o speta care-l viza pe seful statului.

Klaus Iohannis, despre pesta porcina: Situatia ne-a gasit nepregatiti

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj la deschiderea celei de-a XXIII-a editii a Targului International INDAGRA, in care subliniaza ca era imperativ pentru Romania sa se fi reusit.

Klaus Iohannis, DISCUTIE cu un protestatar. Ce i-a cerut presedintelui, la 3 ani de la Colectiv (VIDEO)

Klaus Iohannis a marcat, marti, trei ani de la tragedia de la Colectiv. Presedintele adepuso coroana de flori in memoria celor 64 de victime. Iohannis a primit si o solicitare extrema din partea.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin careisi taie din atributii

Seful statului Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede ca presedintele si vicepresedintii ANCOM sa fie numiti de cele doua Camere ale Parlamentului, reunite in sedinta comuna, cu votul.

Decrete SEMNATE de Klaus Iohannis: Fostul premier Sorin Grindeanu, VIZAT DIRECT

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru promulgarea Legii potrivit careia conducerea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul britanic Theresa May, pe 14 noiembrie (surse)

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu premierul britanic Theresa May, pe 14 noiembrie, la Londra. Potrivit unor surse Agerpres, invitatia vine din bartea prim-ministrului Marii Britanii, iar.

Klaus Iohannis, intalnire cu Teresa May la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii, Theresa May, pe 14 noiembrie, la Londra, la invitatia premierului britanic, au declarat vineri surse oficiale pentru Agerpres.

Klaus Iohannis, un nou avertisment pentru Guvernul PSD: Cresterea economica s-a facut pe baza de consum

Klaus Iohannis ataca din nou guvernul PSD. Presedintele avertizeaza coalitia PSD-ALDE ca in Romania cresterea economica s-a facut pe baza de consum. Mesajul sefului statului a fost prezentat in cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )