Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a trezit ADORMITUL! Mircea Badea explica dupa 4 zile de ce a luat bataie in 5 secunde: O lovitura NOROCOASA

B1 B1,
S-a trezit ADORMITUL! Mircea Badea explica dupa 4 zile de ce a luat bataie in 5 secunde: O lovitura NOROCOASA

Mircea Badea face lumina in cazul bataii incasate, in mod rusinos, sambata. Realizatorul Antena 3 spune ca a fost invins de Tedy Motociclistul cu o lovitura norocoasa. Totodata, Badea. continuă pe B1

Mircea Badea explica de ce a luat bataie in 5 secunde: O lovitura norocoasa

Mircea Badea face lumina in cazul bataii incasate, in mod rusinos, sambata. Realizatorul Antena 3 spune ca a fost invins de Tedy Motociclistul cu o lovitura norocoasa. Totodata, Badea.

Mircea Badea, dupa ce a fost facut KO n 5 secunde: O lovitura norocoasa

Mircea Badea sustine ca lovitura primita sambata de la motociclistul Teodor Tedi Emi in urma careia a fost facut KO, dupa doar 5 secunde de la inceperea meciului, a fost una norocoasa.

Mircea Badea, de rasul internetului: cele mai tari glume dupa ce si-a luat KO

Mircea Badea si-a luat KO in cel mai umilitor mod cu putinta, iar internetul l-a consolat cu glume si ironii. Important este ca Badea are curaj, deci nu se teme. de umilinta. Au trecut.

Tedi Motociclistul, reactie de ULTIM MOMENT dupa ce l-a facut KO pe Mircea Badea: intelepciunea in viata...

Tedi Emi, motociclistul care l-a facut KO pe Mircea Badea, le multumeste internautilor pentru sustinere. Va multumesc tuturor pentru sustinere, va rog sa ma credeti ca am fost placut surprins de mesajele de.

Mircea Badea, IRONIZAT de Ambasada Finlandei dupa meciul in care a fost KO in 5 secunde (VIDEO)

Ambasada Finlandei la Bucuresti il ironizeaza pe Mircea Badea, dupa ce realizatorul TV a reusit sambata performanta de a pierde revansa acordata de motociclistul Teodor Tedi Emi in doar 5.

Reactia purtatorului de cuvnt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, dupa bataia ncasata de Mircea Badea: De data asta sunt de partea lui. Asa ne nvata Biblia

Infrangerea suferita de Mircea Badea, prin knock-out, in doar cateva secunde, in revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi, a fost intens comentata pe retelele sociale, inclusiv de parintele Francisc Dobos, purtator de cuvant la Arhidieceza Romano-Catolica Bucuresti.

Cate una pe secunda: Top 5 glume, dupa ce Mircea Badea a fost facut KO de Tedi MOTOCICLISTUL (VIDEO)

Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, a vrut sa-si ia revansa in fata lui Tedi, motociclistul care l-a rapus in ringul de lupta in urma cu cinci ani. Totusi, meciul demonstrativ de kickbox de astazi a.

Reactia lui Mircea Badea dupa a doua bataie incasata de la luptatorul K1 Tedi: Un lucru e sigur: nu sunt fricos VIDEO

Realizatorul TV Mircea Badea a reactionat dupa ce a fost facut knock-out de campionul la K1 Teodor Tedi Emi in a doua confruntare demonstrativa a celor doi. Vedeta Antenei 3 a tinut sa precizeze ca nu este fricos si ca se simte bine.

Controverse dupa confruntarea dintre Mircea Badea si Tedi Emi: A fost ILEGAL meciul?! Ce spun presedintii federatiilor de lupte

Confruntarea dintre Mircea Badea si multiplul campion de arte martiale Teodor Emanuel Constantin a dat nastere unor ample controverse in lumea artelor martiale. Asta in contextul in care se pune intrebarea daca.

VIDEO Ambasada Finlandei lanseaza ironii la adresa lui Mircea Badea: Ce se ntmpla cnd vrei sa impresionezi cu abilitatile tale sportive

Dupa ce ambasada Suediei la Bucuresti a lansat moda de a ironiza declaratiile liderului PSD Liviu Dragnea, a venit randul misiunii diplomatice a Finlandei sa lanseze ironii subtile pe Facebook. Victima nu este insa un politician de la putere, ci Mircea Badea care a fost facut KO in acest weekend. Fara sa faca vreo referire la incidentul devenit viral, ambasada a postat un video amuzant in care arata ce se poate intampla atunci cand vrei sa impresionezi lumea cu abilitatile tale de sportiv.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )