Libnet.ro
UNICEF

07:15

SAB Spring Edition 2017 cel mai mare eveniment auto-motor-sport Street Food Park al sezonului de primavara-vara, 20 23 Aprilie

Antena3 Antena3,
SAB Spring Edition 2017 cel mai mare eveniment auto-motor-sport Street Food Park al sezonului de primavara-vara, 20 23 Aprilie

Deschidere oficiala: Joi 20 Aprilie, ora 12. 00, Romexpo in fata Pavilionului Central acces Poarta B Va invitam la deschiderea oficiala si conferinta de presa a SAB SPRING EDITION care va. continuă pe Antena3

SAB Spring Edition 2017 combina interesul pentru masini al romanilor cu apetitul pentru mancare. La Romexpo, in perioada 20-23 aprilie

Salonul Auto Bucuresti SAB) Spring Edition combina in editia din acest an interesul pentru masini al romanilor cu apetitul pentru mancare, in perioada 20-23 aprilie, la Romexpo. Organizatorii au anuntat ca vor fi expuse 200 de masini, dintre care si cateva premiere nationale, iar ceea ce se cheama Street Food Park este un salon al mancarurilor un eveniment special care-i include pe cei mai cunoscuti artizani de street food.

Vanzarile retail din Marea Britanie, in cel mai mare declin din ultimii sase ani

Vanzarile retail din Marea Britanie, la magazinele deschise de cel putin un an, au scazut cu 0,7% in primul trimestru din 2017, cel mai semnificativ declin din 2011, pe fondul inrautatirii increderii consumatorilor, afectati de cresterea inflatiei si de deprecierea lirei sterline, a anuntat ieri Consortiul Britanic de Retail BRC), transmite Bloomberg.

Cel mai mare sindicat din Germania se opune fuziunii Thyssenkrupp - Tata Steel Europe

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, se opune infiintarii unei societati mixte intre producatorul de otel ThyssenKrupp AG si gigantul indian Tata Steel, transmite Reuters.

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

Vasilescu (BNR), despre majorarile salariale anuntate de PSD: Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern care sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern, oricare, care sa dea cu o mana si sa ia cu doua, a avertizat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, in contextul in.

NEVERSEA, cel mai mare festival de muzica de la malul marii. Cand va avea loc

Veste buna pentru orasul Constanta. Aici va avea loc un festival muzical de amploare. NERVERSEA, asa cum va fi numit, este un eveniment organizat de directorul festivalului UNTOLD. Bogdan Buta a semnat chiar.

Pietele globale de capital au inregistrat cel mai mare volum de IPO-uri din ultimii zece ani

Activitatea de listari publice initiale de la nivel global IPO) a avut parte de un start promitator in primul trimestru al anului in curs, datorat in mare parte castigurilor obtinute pe piata Asia-Pacific si faptului ca SUA au gazduit primele doua megatranzactii ale anului, arata raportul trimestrial EY Global IPO Trends: Q1 2017.

Un altfel de interviu cu Smiley despre antreprenoriat, HaHaHa Production si industria muzicala din Romania: Cred ca cel mai mare talent al meu este ca adun oameni faini in jur

Este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, cu o cariera muzicala de aproape doua decenii. Este cantaret, compozitor, producator, prezentator si om de entertainment, insa pe langa latura artistica, cea mai vizibila de altfel, putini ii.

VIDEO Neversea, noul Untold de la mare. Cel mai mare festival pe nisip de la Marea Neagra tine trei zile si trei nopti

Cel mai mare festival pe nisip de la Marea Neagra, Neversea, va avea loc la Constanta, in zilele 7-9 iulie. Organizatorii sunt cei din echipa Untold.

Romanca, SEFA de santier la doar 29 de ani! Cel mai MARE IAHT facut de romani in porturile Mediteranei

Alexandra Tarniceru a ajuns un nume in afacerile din domeniul naval la doar 29 de ani. La 25 de ani, ea figura doar cu numele in afacerea cu vapoare a unui prieten. Dupa ce acesta s-a retras, ea s-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )