Libnet.ro
UNICEF

08:15

Portugalia impune interzicerea circulatiei noaptea, in mai multe localitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Portugalia impune interzicerea circulatiei noaptea, in mai multe localitati

Autoritatile portugheze vor impune, de luni, interzicerea circulatiei pe timpul noptii in mai multe localitati pentru limitarea raspandirea noului coronavirus, a anuntat premierul Antonio Costa, citat de News. continuă pe Ziarul Bursa

Masca obligatorie, scoala online si alte restrictii instituite in mai multe localitati din Ilfov, intre care Bragadiru, Mogosoaia si Popesti-Leordeni

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a dispus, in sedinta extraordinara de joi, mai multe masuri pentru populatie, in context pandemic, avand in vedere cresterea incidentei cazurilor de infectare in ultimele 14 zile. Masurile vizeaza mai multe localitati si sunt instituite pentru urmatoarele doua saptamani.

Restrictii suplimentare pentru mai multe localitati din Arges dupa numarul record de imbolnaviri anuntat joi

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat in sedinta de joi impunerea unor masuri suplimentare in mai multe localitati din judet. Decizia vine dupa ce, astazi, Argesul a anuntat un numar record de noi infectari cu noul coronavirus: 213.

Restrictii in mai multe localitati din Olt. Ce hotarari a luat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta

Vineri, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat Hotararea nr. 2020, referitoare la introducerea de restrictii in vederea combaterii si prevenirii raspandirii infectarilor cu.

Alegeri SUA: Minciuni: Mai multe televiziuni americane au intrerupt discursul lui Trump

Trump a vorbit pentru prima data de la noaptea alegerilor prezidentiale, dar mai multe televiziuni americane au decis joi seara sa intrerupa difuzarea unui discurs al presedintelui Donald Trump, acuzandu-l ca dezinformeaza, potrivit AFP.

Digi24: Imagini cutremuratoare cu coada de dricuri de la morga din Craiova. Managerul confirma ca au fost mai multe decese din cauza COVID

Saptamana aceasta, pe retelele sociale au fost distribuite mai multe imagini tulburatoare cu coada de dricuri formata la morga Spitalului Judetean din Craiova.

Mai multe televiziuni americane au intrerupt difuzarea in direct a declaratiilor lui Trump, considerand ca dezinformeaza

Mai multe televiziuni americane au decis joi seara sa intrerupa difuzarea in direct a declaratiilor presedintelui Donald Trump, considerand ca acesta dezinformeaza populatia, relateaza AFP.

Salaj, Timis si Cluj, judetele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 raportate la mia de locuitori. in total, 13 zone rosii

Romania a inregistrat un nou record de infectari cu SARS-COV-2 in ultimele 24 de ore, aproape 10. Salaj, Timis si Cluj se afla in scenariul cel mai sever, cu cele mai multe cazuri raportate la mia de.

Un politist, trimis in judecata pentru mai multe fapte de coruptie

Un politist din Giurgiu a fost trimis in judecata de catre DNA pentru mai multe fapte de coruptie. Acesta ar fi controlat o societate comerciala cu care a derulat acte de comert incompatibile cu functia si a obtinut fonduri europene, prejudiciul fiind stimat la peste 800. 000 de lei, potrivit News.

Raed Arafat, mesaj clar: De ce este nevoie, de fapt, de interzicerea circulatiei pe timp de noapte

Raed Arafat a explicat, duminica seara, la Antena 3, de ce a fost luata masura interdictiei deplasarilor pe timp de noapte, intre orele 23. 00 si 5. 00, cu cateva exceptii clare. Secretarul de stat in MAI spune ca aceasta masura a fost luata, din aceleasi rationamente, si de alta tari occidentale.

Alegeri SUA 2020. Tensiuni post-electorale in mai multe state: Zeci de arestari si jurnalisti evacuati sub escorta politiei

Zece persoane au fost arestate in marja manifestatiilor post-electorale din noaptea de miercuri spre joi la Portland, in Oregon, unde guvernatoarea Kate Brown a chemat Garda Nationala pentru a pune capat la ceea ce a calificat drept violenta generalizata, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )