Libnet.ro
UNICEF

18:30

Salaj: Adolescent de 16 ani inecat intr-o fosta balastiera

România Liberă România Liberă,
Salaj: Adolescent de 16 ani inecat intr-o fosta balastiera

Un tanar de 16 ani s-a inecat, luni, in apa acumulata intr-o fosta balastiera din localitatea Almasu. continuă pe România Liberă

Stirea NEAGRA a diminetii: Un adolescent s-a iNECAT intr-o fosta balastiera!

Un tanar de 16 ani s-a inecat, luni, in apa acumulata intr-o fosta balastiera din localitatea Almasu, trupul neinsufletit al adolescentului fiind scos la suprafata marti dimineata de un echipaj de.

Solidaritate crestina pentru un adolescent de 16 ani, din Galati, grav ranit intr-un accident de circulatie

Arhiepiscopul Dunarii de Jos a donat familiei tanarului suma de 24. 000 de lei pentru ca acesta sa mearga la tratament in Germania. De asemenea, 12 studenti din Tubingen Germania) s-au oferit sa-i fie alaturi lui Danut Mircea Tenea pe perioada ingrijirii medicale, urmand sa-l viziteze si sa-l ajute zilnic.

O minora de 16 ani din Suceava, gasita intr-o comuna din Vrancea. Ce facea fata cand au ajuns politistii

O minora de 16 ani din judetul Suceava, disparuta de la domiciliu, a fost identificata de politistii vranceni pe raza comunei Suraia, la un tanar de 22 de ani pe care l-ar fi cunoscut pe retelele de.

Elev de 14 ani, inecat in raul Buzau

Un baiat in varsta de 14 ani, din Tintesti, s-a inecat luni in raul Buzau, aproape de podul de la Maracineni. Era elev in clasa a VIII-a la Scoala Gimnaziala din Maxenu. El mai avea acasa doi frati mai mari si o surioara in varsta de doi ani.

Oana a fost traficata si violata in Caracal, la doar 16 ani. in loc sa o ajute, politistii au batjocorit-o: Da ce, ei nu i-a placut? Odata ce era cu el acolo, cum sa nu-i placa?

Oanaeste una dintre cele 16 minore din dosarul de trafic sexual a clanului Cocos judecat intre 2012 si 2017, dar in care au fost protejati cetateni straini, austrieci si americani, plus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )