Libnet.ro
UNICEF

23:45

Salaj are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus din tara. Ce judete completeaza topul

B1 B1,
Salaj are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus din tara. Ce judete completeaza topul

Numarul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, vineri, la 235. 586, dupa testarea pozitiva a inca 6. 546 de persoane si reconfirmarea a inca 1. 059 de cazuri in urma retestarilor. Cluj si. continuă pe B1

Judetul Cluj are cea mai mare rata de infectare cu covid din tara

Judetul Cluj se afla pe primul loc privind incidenta infectarilor cu coronavirus, avand 4,09 cazuri raportate la mia de locuitori, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica, citat de Digi24.

Localitatile din Prahova cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori

Prefectura Prahova a dat publicitatii lista localitatilor cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Florin Citu: Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din centrul si estul Europei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din cetrul si estul Europei, iar aceasta.

EUROSTAT: Belgia si Romania, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul sportului din UE

In cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, 801. 700 persoane cu varsta de peste 15 ani lucrau in domeniul sportului si in sectorul de fitness in trimestrul doi din 2020, reprezentand 0,4% din totalul locurilor de munca, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul sportului fiind in Belgia si Romania, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cea mai mare retea de magazine agricole din Romania vine pe bursa in 2021. Agroland ar putea fi evaluata la peste 10 mil. euro

Agroland Business Systems, cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, vrea sa se listeze la bursa anul viitor, fondatorul evaluand in prezent compania la 10-15 milioane euro. Daca listarea s-ar realiza, Agroland ar fi primul retailer de acest.

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greseala facuta in plina pandemie

Medicul Alexandru Rafila, cel mai recent candidat PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor, aduce acuzatii grave cu privire la modul in care autoritatile gestioneaza pandemia de COVID-19 din punct de vedere al comunicarii. De ce nu au inteles cetatenii cum sa se poarte in aceasta pandemie Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit deschis despre .

Cea mai mare lovitura pentru lansarea Xbox Series X: ce se intampla cu Halo Infinite

Unul dintre cele mai importante titluri pentru lansarea Xbox Series X ar fi trebuit sa fie Halo Infinite. Dupa mai multe amanari, dezvoltarea viitorului joc a primit cea mai serioasa.

Cea mai mare scoala din Ramnicu Sarat a trecut in scenariul rosu

Este vorba despre Scoala Gimnaziala nr. 1, unitate de invatamant in care desfasurarea cursurilor fata in fata se suspenda pentru a treia oara de la debutul anului scolar din cauza imbolnavirilorde coronavirus.

Wall Street are cea mai proasta saptamana si cea mai proasta luna din martie

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in rosu, inregistrand cele mai mari scaderi saptamanale si lunare din martie, piata fiind ingrijorata de reaparitia virusului si de alegerile prezidentiale tensionate si incerte ale SUA, potrivit AFP. De-a lungul saptamanii, Dow Jones a pierdut 6,5%, iar Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, si SP 500 au scazut cu 5,5% si 5,6%.

Peste 70 de milioane de americani au votat anticipat Prezenta la alegerile din acest an ar putea fi cea mai mare dupa 1908 incoace

Peste 70 de milioane de americani au votat deja in alegerile prezidentiale din SUA, adica mai mult decat dublul participarii totale la vot la alegerile precedente din 2016, releva o statistica publicata marti de US Elections Project, preluata de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.252 seconds )