Libnet.ro
UNICEF

20:30

Salarii mai mici pentru ROMANI de la 1 ianuarie 2018: Toate salariile vor scadea cu 22,7% net

B1 B1,
Salarii mai mici pentru ROMANI de la 1 ianuarie 2018: Toate salariile vor scadea cu 22,7% net

Toate salariile din Romania, inclusiv ale bugetarilor, vor scadea cu 22,7% net de la 1 ianuarie 2018, daca PSD-ALDE nu renunta la masura privind obligatia angajatilor de a plati contributia la. continuă pe B1

Pro TV: Salariile profesorilor nu mai cresc cu 25% de la 1 ianuarie 2018 / Majorarile anuntate de sindicalisti vor fi inghitite de trecerea contributiilor de la angajator la angajat

Cresterea salariilor profesorilor anuntata in urma cu o zi de sindicalistii din invatamant nu va aduce prea multi bani in buzunarele profesorilor, potrivit unui articol publicat de Pro TV, in care se arata ca, de fapt, la 1 ianuarie 2015 vor creste salariile brute cu 25%, insa aceasta majorare va fi inghitita aproape total de trecerea contributiilor de la angajator la angajat.

Negocieri cruciale la Guvern. Sindicalistii din invatamant: Salarii mai mari cu pana la 30 la suta in 2018

Sindicalistii din invatamant au purtat discutii importante la Guvern, luni dimineata, in prezenta premierului Mihai Tudose si a mai multor ministri. Discutiile, care au vizat lista cu.

Protest la Damen Galati. Circa 400 de angajati cer salarii mai mari

Aproximativ 400 de muncitori ai Santierului Naval Damen Galati au refuzat sa intre la lucru, marti dimineata, la ora 07. 00, cerand salarii mai mari, informeaza viata-libera. ro. in jurul.

Protest la Damen Galati. Circa 400 de angajati cer salarii mai mari (VIDEO)

Aproximativ 400 de muncitori ai Santierului Naval Damen Galati au refuzat sa intre la lucru, marti dimineata, la ora 07. 00, cerand salarii mai mari, informeaza viata-libera. ro. in jurul.

Schimbare majora in reforma TVA: Plata defalcata va fi obligatorie de la 1 ianuarie 2018

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca pentru plata defalcata a TVA s-a stabilit ca termen obligatoriu de implementare 1 ianuarie 2018, fiind si un.

Plata defalcata a TVA intra in vigoare obligatoriu de la 1 ianuarie 2018. Optional, firmele o pot aplica de la 1 octombrie si vor primi facilitati pentru asta

Plata defalcata a TVA va fi aplicata pbligatoriu incepand cu 1 ianuarie 2018, a anuntat ministrul finantelor in sedinta de guvern de miercuri.

Plata defalcata a TVA intra in vigoare de la 1 ianuarie 2018

Plata defalcata a TVA va fi aplicata obligatoriu incepand cu 1 ianuarie anul viitor, a anuntat ministrul finantelor, Ionut Misa, in sedinta de Guvern de astazi.

Procurorii sud-coreeni vor o pedeapsa mai mare pentru mostenitorul imperiului Samsung

Parchetul sud-coreean a facut marti recurs la o decizie anterioara a unui tribunal din Seul care l-a condamnat la cinci ani de inchisoare pe vicepresedintele grupului Samsung Electronics, Lee Jae-yong, pentru rolul sau intr-un scandal de coruptie, apreciind ca prin aceasta decizie tribunalul a dat dovada de clementa fata de mostenitorul imperiului Samsung, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )