Libnet.ro
UNICEF

06:15

Salariile britanicilor, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 11 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salariile britanicilor, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 11 ani

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada februarie - aprilie 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Salariile britanicilor, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 11 ani

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada februarie - aprilie 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

MAREA BRITANIE: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor, din mai 2008

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada februarie - aprilie 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

IKEA, anunt oficial despre deschidere. Cum se ajunge cel mai usor la magazinul de la Pallady

Se va deschide curand magazinul IKEA Pallady, al doilea magazin al brandului suedez care va fi deschis in Romania. Sucursala din Pallady va fi cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est. Cel mai mare magazin IKEA din Europa de sud-est IKEA Pallady se va deschide oficial pe 24 iunie, o veste splendida pentru .

Victor Ponta, avertisment sumbru: in anul asta ne-am imprumutat cel mai scump de dupa criza din 2010

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in 2019 Guvernul s-a imprumutat cel mai scump de dupa criza economica din.

Aerotrenul, mai rapid ca TGV-ul: ce s-a intamplat cu Hyperloop-ul anilor `60

Francezii au fost intotdeauna amatori de viteza, dar nu toate proiectele lor au dainuit in timp. Aerotrenul era mai rapid decat TGV-ul, dar multi nici macar nu stiu ca a existat. Aerotrenul a fost inventia inginerului francez Jean Bartin si, prin intermediul unui sistem de propulsie pe perne de aer, atingea viteze de 400 km/h.

Euro 2020: S-au pus in vanzare biletele pentru turneul final - Cel mai ieftin tichet pentru meciurile de pe Arena Nationala costa 30 de euro

UEFA a deschis vanzarile de bilete pentru Campionatul European de fotbal din 2020, competitie la care Bucurestiul va gazdui patru meciuri trei in faza grupelor, unul in optimi). Cel mai ieftin tichet pentru partidele de pe Arena Nationala costa 30 de euro, informeaza FRF.

ASTAZI: Tara noastra, cel mai mic pret la energie electrica din regiune

Tara noastra are, astazi, cel mai mic pret din regiune la energia electrica, pe fondul unei productii mari de energie hidro, potrivit datelor Transelectrica si OPCOM.

Care sunt masinile care se depreciaza cel mai mult dupa ce le cumperi noi. Surpriza care vine din partea Dacia

E bine sa stii care sunt masinile care se depreciaza cel mai mult dupa ce le cumperi, fie noi, fie second-hand. Chiar daca acum iti place automobilul pe care ti l-ai luat, la un moment dat.

Forbes: Lionel Messi, cel mai bine platit sportiv al planetei - Argentinianul este urmat de Cristiano Ronaldo si Neymar

Argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona a fost sportivul cel mai bine platit din lume, in perioada iunie 2018-iunie 2019, potrivit Forbes. Jucatorul argentinian, care urca in premiera pe primul loc, dupa ce anul trecut a fost al doilea dupa boxerul Floyd Mayweather, a fost urmat de alti doi fotbalisti, portughezul Cristiano Ronaldo de la Juventus si brazilianul Neymar de la PSG.

Cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania are 24 de ani. De ce-si doreste sa candideze si cine-l sustine

Un maramuresean devine cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania. in varsta de 24 de ani, Cristian Opris este decis sa se mute de la Bucuresti in orasul sau natal, Salistea de Sus, pentru a candida la alegerile locale din 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )