Libnet.ro
UNICEF

06:30

Salariile in transporturi s-au dublat in ultimii 10 ani in Romania, insa ramane tara cu cele mai mici costuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariile in transporturi s-au dublat in ultimii 10 ani in Romania, insa ramane tara cu cele mai mici costuri

Bulgaria si Romania sunt singurele tari din Europa unde costurile cu forta de munca in transporturile internationale de marfuri s-au dublat in ultimii 10 ani, cu toate acestea se mentin in continuare ca avand cele mai mici salarii, a declarat Menno. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea: As putea sa spun lucruri din ultimii 10 ani

Elena Udrea a transmis un mesaj important aseara: Atentie! Stiu multe lucruri, dar inca nu le spun!Elena Udrea a declarat ca are informatii pretioase pe care le-a adunat in ultimii 10 ani, inclusiv secrete car.

Udrea: As putea sa spun lucruri din ultimii 10 ani dar nu o fac, nu sunt un om iresponsabil

Elena Udrea a declarat, duminica, intr-un interviu prin telefon la o televiziune, ca ar putea sa spuna lucruri din ultimii zece ani, dar ca nu isi propune acest lucru pentru ca nu este un om iresponsabil si intelege faptul ca sunt lucruri care ar trebui sa ramana pentru totdeauna sau pentru urmatorii 50 de ani, nestiute.

Rata somajului din SUA a scazut la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii 7 ani

Rata somajului din SUA a scazut in aprilie cu 0,1 puncte procentuale, la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani. Numarul locurilor de munca a crescut cu 223. 000, in luna martie fiind create 85. 000 de.

Un cunoscut lider al lumii interlope din Craiova, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Ion Dragusin, zile Sile Dragusin, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de infulenta. Sentinta data e magistratii Curtii de Apel Craiova este definitiva.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )