Libnet.ro
UNICEF

05:30

Udrea: As putea sa spun lucruri din ultimii 10 ani dar nu o fac, nu sunt un om iresponsabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Udrea: As putea sa spun lucruri din ultimii 10 ani dar nu o fac, nu sunt un om iresponsabil

Elena Udrea a declarat, duminica, intr-un interviu prin telefon la o televiziune, ca ar putea sa spuna lucruri din ultimii zece ani, dar ca nu isi propune acest lucru pentru ca nu este un om iresponsabil si intelege faptul ca sunt lucruri care ar trebui sa ramana pentru totdeauna sau pentru urmatorii 50 de ani, nestiute. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea: As putea sa spun lucruri din ultimii 10 ani

Elena Udrea a transmis un mesaj important aseara: Atentie! Stiu multe lucruri, dar inca nu le spun!Elena Udrea a declarat ca are informatii pretioase pe care le-a adunat in ultimii 10 ani, inclusiv secrete car.

Salariile in transporturi s-au dublat in ultimii 10 ani in Romania, insa ramane tara cu cele mai mici costuri

Bulgaria si Romania sunt singurele tari din Europa unde costurile cu forta de munca in transporturile internationale de marfuri s-au dublat in ultimii 10 ani, cu toate acestea se mentin in continuare ca avand cele mai mici salarii, a declarat Menno.

Rata somajului din SUA a scazut la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii 7 ani

Rata somajului din SUA a scazut in aprilie cu 0,1 puncte procentuale, la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani. Numarul locurilor de munca a crescut cu 223. 000, in luna martie fiind create 85. 000 de.

Investitiile imobiliare pe drumul cel bun: fondurile de investitii nelistate, cele mai bune peformante din ultimii 8 ani

Fondurile de investitii imobiliare nelistate din Europa au inregistrat in 2014 cea mai buna performanta din 2006, potrivit indexului anual INREV asociatia de profil-n. r. ), care arata ca vehiculele au inregistrat anul trecut un randament mediu de 8%.

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a continuat sa scada si in aprilie 2015, atingand cel mai scazut nivel din iunie 2010, datorita productiei mondiale ridicate, a aprecierii dolarului si a declinului pretului titeiului, transmite Reuters, conform Agerpres.

Veti putea edita clipuri din GTA V direct de pe consola

Dupa ce am inceput sa vedem pe YouTube foarte multe clipuri din GTA V editate cu Rockstar Edtior pe PC, aceleasi unelte se pare ca vor ajunge pe console. Nu a trecut nici o luna de la lansarea Rockstar Editor, unealta perfecta dedicata gamerilor care vor sa-si imortalizeze sesiunile de gaming din GTA V intr-un [] Veti putea edita clipuri din GTA V direct de pe consola Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La 20 de ani, ea este cel mai tanar parlamentar britanic din ultimii aproape 350 de ani

Mhairi Black, in varsta de 20 de ani si membra a Partidului National Scotian SNP), este cel mai tanar politician ales din Marea Britanie din 1667, relateaza BBC News Online.

Un cunoscut lider al lumii interlope din Craiova, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Ion Dragusin, zile Sile Dragusin, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de infulenta. Sentinta data e magistratii Curtii de Apel Craiova este definitiva.

George Maior, despre fotografiile de la Paris: Am avut o discutie cu Elena Udrea si aceste lucruri au fost clarificate

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca Elena Udrea a fost avertizata despre fotografiile de la Paris in care aceasta apare impreuna cu fost procuror-sef al DIICOT, Alina.

Primul interviu al Elenei Udrea de la iesirea din inchisoare: Eu stiam ca voi fi arestata de foarte mult timp, nu stiam pentru ce

Elena Udrea a declarat in interventia telefonica din cadrul emisiunii Ultimul cuvant difuzata de B1 TV, ca stia ca de mult timp ca va fi arestata, doar nu cunostea si motivul. Un lucru este sigur. Eu nu am.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )