Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce salariu are un preot din Romania

Antena3 Antena3,
Ce salariu are un preot din Romania

Este cunoscut faptul ca preotii sunt remunerati in functie de ierarhie, dar si de parohia pe care o detin. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Ce a urmat

Un cantaret din Romania a postat un mesaj pe retelele de socializare, in dupa-amiaza zilei de miercuri, prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Prima reactie a interpretului. Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida Dragos Udila, cunoscut drept UDDI, devenit .

Kaufland - ivestitie de 300 de milioane de euro pe piata din Romania

Grupul german Kaufland, liderul pietei de comert alimentar din Romania, are un buget de investitii de 300 milioane de euro pentru piata din Romania in 2020. Suma este cea mai mare de pana acum.

Kaufland - ivestitie de 300 de milioane de euro pe piata din Romania

Grupul german Kaufland, liderul pietei de comert alimentar din Romania, are un buget de investitii de 300 milioane de euro pentru piata din Romania in 2020. Suma este cea mai mare de pana acum.

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

Marcel Vela: Romania este obligata sa emita documente electronice de identitate

Romania este obligata sa emita documente electronice de identitate incepand din luna august a anului.

Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate. Lista este lunga, presarata cu nume grele de la noi

Incinerarea, subiect greu de dus, este alegerea multor oameni, grabind un proces pe care nu si-l doresc dupa trecerea lor in nefiinta. Vedetele din Romania fac parte din aceasta categorie, iar lista este lunga si presarata cu nume grele de la noi. Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate Persoanele publice din .

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu. Nu este vorba despre Stefan Banica, ci despre un alt barbat celebru din Romania |Informatie in premiera

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

PRESEDINTELE AAR: Aeroporturile din Romania vor avea nevoie de investitii

Aeroporturile din Romania vor avea nevoie, in urmatorii 15 ani, de investitii in marirea terminalelor si a pistelor, in contextul in care se prognozeaza o crestere de 200% a traficului de pasageri, iar dat fiind ca, din urmatorul ciclu financiar european nu vor mai exista fonduri nerambursabile pentru investitii in infrastructura aeroportuara, rolul principal pentru finantarea acestora il vor avea autoritatile publice locale, a declarat presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR) David Ciceo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )