Libnet.ro
UNICEF

01:05

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact si a consultarii cu partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale, a. continuă pe Antena3

BLACK FRIDAY EMAG. Anunt de ultima ora facut de eMag

BLACK FRIDAY EMAG in dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul. BLACK FRIDAY EMAGVreau.

Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla, in aceasta iarna, cu furnizarea de caldura si apa calda. Decizie radicala dupa falimentul RADET

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a facut un anunt de ultima ora despre furnizarea de caldura si apa calda. Ce se intampla, in aceasta iarna? Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu furnizarea de caldura si apa calda? Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, joi, consilierii generali vor vota asupra unui proiect .

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

Ludovic Orban: Salariul minim pe economie va creste

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact si a consultarii cu partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale, a declarat premierul Ludovic Orban.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca exista un anumit grad de urgenta in ceea ce priveste adoptarea deciziei de crestere a salariului minim, precizand ca ea trebuie luata cel tarziu pana la finale lunii noiembrie - inceputul lunii decembrie, astfel incat mediul de afaceri sa stie din timp.

Salariul minim va creste. Veste uriasa pentru romani. Anuntul premierului

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu.

Impozit zero pe salariul minim. Ce taxe percep alte state europene si cum vede USR-PLUS revigorarea fortei de munca

Alianta USR PLUS a initiat o propunere legislativa prin care salariul minim pe economie ar fi exonerat de la plata taxelor, prezentand spre comparatie taxele percepute pe salariu in alte state europene.

Premierul Ludovic Orban: Vom da ordin de incepere a lucrarilor pe drumul expres Craiova-Pitesti

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca va fi dat ordinul de incepere a lucrarilor la drumul expres Craiova-Pitesti, sustinand ca este o investitie la care din 2008 pana acum nu s-a facut nimic.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Premierul Ludovic Orban: PSD si-a batut joc de banii publici! Nu poate fi evitata depasirea tintei de deficit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PSD si-a batut joc de banii publici, iar evitarea depasirii tintei de deficit este imposibila. Indiferent cum i se spune, ca e deficit, ca e gaura, realitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )