Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premierul Ludovic Orban: PSD si-a batut joc de banii publici! Nu poate fi evitata depasirea tintei de deficit (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: PSD si-a batut joc de banii publici! Nu poate fi evitata depasirea tintei de deficit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PSD si-a batut joc de banii publici, iar evitarea depasirii tintei de deficit este imposibila. Indiferent cum i se spune, ca e deficit, ca e gaura, realitate. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban: Am demis-o pe Lia Olguta Vasilescu. Am eliberat-o de aceasta grija (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in sedinta de guvern ca a mai demis inca un rand de oameni din PSD, printre care si Lia Olguta Vasilescu. Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD,.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca exista un anumit grad de urgenta in ceea ce priveste adoptarea deciziei de crestere a salariului minim, precizand ca ea trebuie luata cel tarziu pana la finale lunii noiembrie - inceputul lunii decembrie, astfel incat mediul de afaceri sa stie din timp.

Premierul Ludovic Orban: Vom da ordin de incepere a lucrarilor pe drumul expres Craiova-Pitesti

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca va fi dat ordinul de incepere a lucrarilor la drumul expres Craiova-Pitesti, sustinand ca este o investitie la care din 2008 pana acum nu s-a facut nimic.

Ludovic Orban: PSD inca nu a suferit infrangerea decisiva. Este nevoie de mobilizarea oricarui roman de buna-credinta

Liderul PNL Ludovic Orban a facut apel la romani, cerandu-le sa se prezinte la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru a asigura victoria presedintelui Klaus Iohannis. Orban a.

Premierul Orban, nou atac la PSD: Si-a batut joc de banii publici si a adus Romania intr-o situatie care nu poate fi evitata

Premierul Ludovic Orban a sustinut vineri ca PSD si-a batut joc de banii publici si a adus Romania intr-o situatie in care nu poate fi evitata depasirea tintei de deficit. Indiferent cum i se spune,.

Breaking news! Orban tuna si fulgera: PSD si-a batut joc de banii publici

Premierul Ludovic Orban a sustinut vineri ca PSD si-a batut joc de banii publici si a adus Romania.

LUDOVIC ORBAN: Doua miliarde de lei pentru platile aferente contractului pentru rachetele Patriot

Premierul Ludovic Orban a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta la Ministerul Apararii Nationale, ca a deblocat suma de doua miliarde de lei pentru contractul referitor la rachetele Patriot.

LUDOVIC ORBAN: Avertizam initiatorii motiunii de la Chisinau ca vom privi cu atentie orice pas ulterior

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, marti, ingrijorarea fata de demiterea Guvernului de la Chisinau si a afirmat ca disponibilitatea de cooperare cu Republica Moldova va fi foarte mica, daca nu va exista garantia investirii unui guvern pro european.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact si a consultarii cu partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale, a.

Orban: PSD a lasat prea multe datorii neplatite. N-au fugit cu banii, au angajat prea multe cheltuieli

Guvernul PSD a amanat cat de mult a putut plata rambursarior de TVA, dar si a lucrarilor avizate in cadrul PNDL, sumele restante numai pentru aceste doua situatii depasind 10 miliarde de lei, a declarat premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2677 seconds )