Libnet.ro
UNICEF

20:30

Salariul minim din Uniunea Europeana, intre 300 si 2.000 de euro Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim. Romania, printre statele europene cu cel mai scazut salariu minim

Hotnews Hotnews,
 Salariul minim din Uniunea Europeana, intre 300 si 2.000 de euro Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim. Romania, printre statele europene cu cel mai scazut salariu minim

Salariul minim in statele europene este intre 300 si 2. 000 de euro. Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim, iar in Albania, aspiranta la aderarea la clubul european, este cel mai scazut salariu minim. Romania se afla, alaturi de Bulgaria si Ungaria, printre tarile cu cele mai scazute salarii minime. continuă pe Hotnews

Sofianu, EY: Salariul minim din Romania este sub salariul minim european avut in vedere de UE

Impunerea unui salariu minim de referinta la nivelul Uniunii Europene de 60% din salariu mediu al fiecarui stat membru ne va afecta, pentru ca in prezent salariul minim din Romania este cu cateva sute de lei mai mic decat nivelul de referinta pe care vrea Bruxelles sa il impuna, este de parere Claudia Sofianu, Partener al EY Romania.

PSD sustine salariul minim european: Vom forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim la 60% din salariul mediu

PSD a anuntat marti ca va forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim din Romania, astfel incat sa ajunga la 60% din salariul mediu, dupa cum arata propunerea Bruxelles pentru un salariu minim european.

Salariul minim european ar putea creste simtitor salariul minim net in Romania

Salariul minim european va fi stabilit, cel mai probabil, la un nivel de 60% din salariul mediu net .

Consultant: Salariul minim pe care patronii romani ar putea sa fie obligati sa-l plateasca angajatilor, in viitor

Un viitor salariu minim european ar urma, cel mai probabil, sa fie stabilit la nivelul de 60% din salariul mediu net din fiecare stat membru, a spus marti un consultant fiscal. Daca va fi luata, o astfel de masura ar creste cheltuielile patronilor romani cu angajatii platiti cu salariul minim si ar angrena anual noi cresteri ale salariului minim, ca un bulgare de zapada care se rostogoleste continuu.

CLAUDIA SOFIANU, EY ROMANIA: Salariul minim european, posibil sa fie stabilit la 60% din salariul mediu in fiecare stat membru

O solutie pentru a pastra forta de munca in tara ar fi pensia ocupationala, initiata de angajatori pentru angajati, diferita de Pilonul III si cu tratament fiscal deductibil, conform specialistului Salariul minim european este un concept nou si fierbinte despre care se discuta din ce in ce mai des si ar insemna, mai exact, un salariu de referinta pentru toate tarile din UE, a afirmat, ieri, Claudia Sofianu, Partener, liderul Diviziei de Impozit pe Venit si Contributii Sociale, din cadrul EY Romania, in cadrul Conferintei Anuale de Fiscalitate organizata de catre compania de audit si asistenta fiscala.

Ministrul de Externe: Fara o politica de extindere activa, Uniunea Europeana risca sa nu mai fie un actor credibil

Fara o politica de extindere activa, fara o decizie care sa fie luata cat mai curand posibil privind Macedonia de Nord si Albania, Uniunea Europeana risca sa nu mai fie un actor credibil, a declarat, la Digi 24, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Lupta impotriva coruptiei: Romania, pe penultimul loc in Uniunea Europeana. in 2019, a ajuns la acelasi scor ca in 2012 - raport Transparency International

In peste doua treimi dintre tari, eforturile impotriva coruptiei au stagnat ori au facut pasi inapoi, inclusiv in multe dintre cele mai avansate economii ale lumii, reiese din raportul pe 2019 privind Indicele de Perceptie a Coruptiei, lansat joi de Transparency International. Desi s-au inregistrat si unele progrese, majoritatea statelor nu reusesc sa combata in mod eficient coruptia din sectorul public. Romania se afla pe penultimul loc in Uniunea Europeana. Comparativ cu 2018, tara noastra inregistreaza o scadere de trei puncte in 2019, ajungand la acelasi scor ca in anul 2012.

STUDIU DELOITTE: Cererea de masini electrice a crescut semnificativ in Uniunea Europeana

Cererea de masini electrice creste semnificativ in Uniunea Europeana, sustinuta de politicile privind protectia mediului, de angajamentele marilor firme in aceasta directie, dar si de schimbarea de atitudine a consumatorilor, conform celei mai recente editii a studiului Deloitte Automotive Consumer efectuat in Europa.

PSD anunta cum va forta Guvernul Orban sa creasca salariul minim la un nivel decent: PNL a uitat formula

PSD anunta ca va incerca sa puna presiune asupra Guvernului Orban pentru cresterea salariului minim la un nivel decent prin mecanismele europene, adaugand ca social-democratii sustin introducerea unui salariu minim european care reprezinta 60% din salariul mediu al fiecarui stat membru UE.

Premierul Boris Johnson a semnat acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana: Brexit-ul va avea loc pe 31 ianuarie

Premierul britanic Boris Johnson a semnat vineri acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. intr-un mesaj publicat pe Twitter, Johnson precizeaza ca aceasta semnatura deschide un nou.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )