Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sofianu, EY: Salariul minim din Romania este sub salariul minim european avut in vedere de UE

Adevărul Adevărul,
Sofianu, EY: Salariul minim din Romania este sub salariul minim european avut in vedere de UE

Impunerea unui salariu minim de referinta la nivelul Uniunii Europene de 60% din salariu mediu al fiecarui stat membru ne va afecta, pentru ca in prezent salariul minim din Romania este cu cateva sute de lei mai mic decat nivelul de referinta pe care vrea Bruxelles sa il impuna, este de parere Claudia Sofianu, Partener al EY Romania. continuă pe Adevărul

PSD sustine salariul minim european: Vom forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim la 60% din salariul mediu

PSD a anuntat marti ca va forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim din Romania, astfel incat sa ajunga la 60% din salariul mediu, dupa cum arata propunerea Bruxelles pentru un salariu minim european.

Salariul minim european ar putea creste simtitor salariul minim net in Romania

Salariul minim european va fi stabilit, cel mai probabil, la un nivel de 60% din salariul mediu net .

Activistii PES vor ca salariul minim la nivel european sa fie egal cu 60 la suta din salariul mediu al fiecarei tari membre

Activistii socialisti din Romania au lansat, sambata, o petitie publica prin care sustin implementarea unui salariu minim la nivel european care sa fie egal cu 60 la suta din salariul mediu al fiecarei tari membre. Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost primul care a semnat petitia, relateaza News. ro.

Consultant: Salariul minim pe care patronii romani ar putea sa fie obligati sa-l plateasca angajatilor, in viitor

Un viitor salariu minim european ar urma, cel mai probabil, sa fie stabilit la nivelul de 60% din salariul mediu net din fiecare stat membru, a spus marti un consultant fiscal. Daca va fi luata, o astfel de masura ar creste cheltuielile patronilor romani cu angajatii platiti cu salariul minim si ar angrena anual noi cresteri ale salariului minim, ca un bulgare de zapada care se rostogoleste continuu.

O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul. Motivul este uluitor

Adina Postelnicu 40 de ani) si iubitul ei, Glance 29 de ani) pregatesc de zor marea petrecere pe care o vor da in cinstea venirii pe lume a fetitei lor, Zaynab Maria. O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul Desi, fiica Adinei de la Heaven a implinit patru luni, aceasta nu va avea .

Ce salariu are un preot din Romania

Este cunoscut faptul ca preotii sunt remunerati in functie de ierarhie, dar si de parohia pe care o detin.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

Cititul la scoala, obligatoriu: solutia ministrului pentru analfabetismul functional din Romania

Romania se confrunta cu o problema foarte mare cand vine vorba de numarul celor care ies de pe bancile scolii si sunt analfabeti functional. Ministerul Educatiei are o idee pentru ameliorarea situatiei. La finele anului trecut, un raport PISA a atras atentia asupra unei situatii foarte grave in ceea ce priveste invatamantul din Romania. Documentul .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene va formula in 31 martie concluziile in procesele intentate de instante din Romania privind MCV si Sectia speciala

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene va formula in 31 martie concluziile in procesele intentate de instante din Romania privind obligativitatea recomandarilor MCV si controversata sectie de anchetare a magistratilor. Pledoariile in primele procese intentate de magistrati romani la CJUE s-au incheiat marti, opinia majoritara fiind in sensul desfiintarii Sectiei speciale. Un punct de vedere contrar a fost sustinut de Consiliul Superior al Magistraturii, reprezentat la CJUE de catre avocatul clujean Radu Chirita.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )