Libnet.ro
UNICEF

07:30

De ce salata verde ne face mult mai mult rau decat carnea?

Antena3 Antena3,
De ce salata verde ne face mult mai mult rau decat carnea?

O descoperire facuta recent rastoarna tot ceea ce am crezut pana acum despre fructe si legume, considerate cele mai sanatoase alimente. Cercetatorii de la Universitatea Carnegie Mellon CMU) au ajuns. continuă pe Antena3

Exista si stelisti multumiti cu locul doi: Se putea mult mai rau

Steaua a ratat titlul in Liga 1 la rezultatele directe cu Viitorul in playoff, insa exista si voci din interiorul clubului care admit ca sezonul se putea incheia mult mai rau pentru echipa antrenata pana acum de Laurentiu Reghecampf.

APC: Salata verde crescuta in sere este plina de pesticide

Agentia pentru Protectia Consumatorilor a investigat mai multe probe de salata verde crescuta in sere si a depistat un continut de pesticide de patru ori mai mare decat nivelul maxim admisibil, transmite IPN.

Arhiva DGIPI, mai periculoasa decat cea a SIPA. Ce contin documentele de la Doi s-un sfert

Arhiva DGIPI, serviciul de informatii al MAI, ar putea fi mai periculoasa decat cea a SIPA, datorita informatiilor pe care le contine. S-a spus, la un moment dat, ca DGIPI, cunoscut ca Doi s-un sfert, e.

Un adolescent a creat satelitul care cantareste mai putin decat un telefon

Un adolescent a reusit sa creeze de la zero cel mai usor satelit din lume, acesta cantarind mai putin decat un smartphone. Satelitul are forma unui cub si a reprezentat un efort destul de mare in ceea ce priveste designul. Acesta a fost printat 3D, iar materialul principal folosit este fibra de carbon. Rifath Shaarook [].

Programul balistic nord-coreean progreseaza mai repede decat era asteptat

Programul balistic nord-coreean progreseaza mai repede decat era asteptat, a declarat marti un ministru sud-coreean, la cateva ore dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a cerut Phenianului sa puna capat tuturor testelor balistice si nucleare si l-a condamnat pe cel de duminica, relateaza Reuters.

OnePlus 5 ar putea fi mai puternic decat Samsung Galaxy S8

Stim deja ca OnePlus 5 va aparea pe piata in aceasta vara, iar noile zvonuri ne fac sa asteptam si mai mult smartphone-ul. Cele mai noi zvonuri legate de OnePlus 5 ne arata ca am putea avea de-a face cu un telefon extrem de puternic. Lista de specificatii este aproape completa, iar componentele din smartphone [].

SunStroke Project, decorati cu Ordinul de Onoare. Igor Dodon: Ati facut mai mult pentru tara decat unii ambasadori

Reprezentantilor Republicii Moldova la Eurovision 2017, formatiei SunStroke Project, i-a fost conferit miercuri, 16 mai, printr-un decret semnat de Igor Dodon, Ordinul de Onoare pentru activitate de creatie prodigioasa si contributie substantiala la promovarea imaginii Republicii Moldova.

Noul atac cibernetic, mai perfid decat WannaCry

Noul atac cibernetic de mare amploare, denumit Adylkuzz , care a succedat celebrului virus WannaCry, afecteaza sute de mii de computere din intreaga lume. Acum, atacul este si mai perfid, calculatoarele infectate fiind folosite pentru crearea si recuperarea unei monede virtuale fara stirea utilizatorilor.

Cine o vrea pe Firea presedinta. De ce ar fi mai buna decat Dragnea |OPINIE

A plecat de jos si a facut orice pentru a ajunge cat mai sus. Sondajele o arata favorita in cursa prezidentiala de peste doi ani, cu toate ca partidul nu si-a desemnat candidatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2806 seconds )