Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un adolescent a creat satelitul care cantareste mai putin decat un telefon

Playtech Playtech,
Un adolescent a creat satelitul care cantareste mai putin decat un telefon

Un adolescent a reusit sa creeze de la zero cel mai usor satelit din lume, acesta cantarind mai putin decat un smartphone. Satelitul are forma unui cub si a reprezentat un efort destul de mare in ceea ce priveste designul. Acesta a fost printat 3D, iar materialul principal folosit este fibra de carbon. Rifath Shaarook []. continuă pe Playtech

VIRAL. De la o pagina Facebook cu zero like-uri la reach de jumatate de milion in mai putin de o zi: Recorder, proiectul unor jurnalisti ex-Adevarul, cu un reportaj la catedrala din Voluntari

Pagina de Facebook Recoder, incadrata drept Media/News Company, avea luni dupa-amiaza zero like-uri. Nu avea mai nimic, decat o poza de profil cu un buton mare, rosu. In jurul orei 15, publica un reportaj cu Pelerinajul la Cinstitul Brau al Maicii Domnului, la Catedrala Sfanta Parascheva din Voluntari, cu participarea cuplului de primari Firea-Pandele. In mai putin de 24 de ore, Recoder batea recorduri de viralizare pentru o pagina nou-creata. Cine sunt jurnalistii din spatele proiectului?.

Arhiva DGIPI, mai periculoasa decat cea a SIPA. Ce contin documentele de la Doi s-un sfert

Arhiva DGIPI, serviciul de informatii al MAI, ar putea fi mai periculoasa decat cea a SIPA, datorita informatiilor pe care le contine. S-a spus, la un moment dat, ca DGIPI, cunoscut ca Doi s-un sfert, e.

Motorul diesel polueaza mai mult decat ne-am putea imagina

Motorul diesel polueaza mai mult decat am fi crezut initial, iar testele ne indica o crestere semnificativa a emisiilor de oxid de azot. Masinile, tractoarele si alte vehicule din mai mult de zece tari, care au motor diesel, produc cu 50% mai multe emisii de oxid deazot decat ne sugereaza testele de laborator, potrivit unui [].

Motoarele diesel polueaza mai mult decat ne-am putea imagina

Motorul diesel polueaza mai mult decat am fi crezut initial, iar testele ne indica o crestere semnificativa a emisiilor de oxid de azot. Masinile, tractoarele si alte vehicule din mai mult de zece tari, care au motor diesel, produc cu 50% mai multe emisii de oxid deazot decat ne sugereaza testele de laborator, potrivit unui [].

Programul balistic nord-coreean progreseaza mai repede decat era asteptat

Programul balistic nord-coreean progreseaza mai repede decat era asteptat, a declarat marti un ministru sud-coreean, la cateva ore dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a cerut Phenianului sa puna capat tuturor testelor balistice si nucleare si l-a condamnat pe cel de duminica, relateaza Reuters.

Legume importate si cu preturi foarte piperate: Rosiile, mai scumpe decat carnea(VIDEO)

Rafturi pline cu legume de import, cu preturi piperate. Rosiile au devenit acum mai scumpe decat carnea. Pretul mediu al acestor legume din Uniunea Europeana, de unde provine mare parte din marfa de pe.

Andrian Candu: Nu exista nicio intelegere intre Dodon si Plahotniuc. Unii eurodeputati sunt mai putin informati

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, respinge acuzatiile lansate de unii europarlamentari, potrivit carora intre Plahotniuc si Dodon ar exista o intelegere asupra modificarii sistemului electoral din Moldova. Conform acestuia, unii eurodeputati sunt mai putin informati, iar partidele din opozitia moldoveneasca - PAS, PLDM si PPDA - ar fi initiat o campanie de manipulare a parlamentarilor europeni, in special din PPE si ALDE.

Delicatesa periculoasa din farfurie. Cum arata pestele-balon, creatura mai otravitoare decat cianura

Mii de creaturi uimitoare vietuiesc in adancurile oceanelor. Printre acestea, unele care la prima vedere par niste vietati inofensive si frumoase, dar care, cand sunt amenintate, devin un real pericol.

OnePlus 5 ar putea fi mai puternic decat Samsung Galaxy S8

Stim deja ca OnePlus 5 va aparea pe piata in aceasta vara, iar noile zvonuri ne fac sa asteptam si mai mult smartphone-ul. Cele mai noi zvonuri legate de OnePlus 5 ne arata ca am putea avea de-a face cu un telefon extrem de puternic. Lista de specificatii este aproape completa, iar componentele din smartphone [].

Un episod mai putin cunoscut din viata lui Gheorghe Dinica. Ai vrut sa ma lichidezi, canalie!

Fostul selectioner Cornel Dinu descrie in cartea sa, Zambind din iarba, atmosfera de la suetele la care luau parte, in urma cu decenii, scriitorii, actorii si sportivii. Ajunul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )