Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salcia, strabunica unuia dintre cele mai comune medicamente de astazi. Are mai putine efecte adverse decat aspirina

Adevărul Adevărul,
Salcia, strabunica unuia dintre cele mai comune medicamente de astazi. Are mai putine efecte adverse decat aspirina

Scoarta de salcie se foloseste ca remediu naturist de peste 2000 de ani, chiar daca, intre timp, companiile farmaceutice au dezvoltat medicamente cu aceleasi efecte, chiar mai rapide decat ale salicinului extras din aceasta parte a plantei. Atuul pe care nu i l-a luat nimeni este legat de efectele adverse, mai putine la numar decat ale aspirinei. continuă pe Adevărul

Imagini SCANDALOASE! Pui de PANDA abuzati la una dintre cele mai renumite centre de ingrijire a animalelor din China (VIDEO)

Imagini revoltatoare la una dintre cele mai prestigioase centre de ingrijire a a animalelor din China. Doi ingrijitori din baza Chengdu au fost filmati in timp ce aruncau cu brutalitate doi pui de.

E una dintre cele mai dorite femei din Romania! Dar Adelina Pestritu nu a fost mereu asa! Vedeta a investit o avere in transformarea ei! - VIDEO

De la o fata simpla, Adelina Pestritu a devenit un adevarat fashion icon. A vrut sa fie o vedeta in adevaratul sens al cuvantului si a reusit. Primul pas a fost sa scape de cele cateva.

PLDM: Aceasta sesiune parlamentara a fost una dintre cele mai rusinoase

Membrii fractiunii Partidului Liberal Democrat in Parlament considera ca sesiunea parlamentara, care se incheie oficial astazi, 31 iulie, a fost una dintre cele mai rusinoase si va ramane un capitol dureros pentru intregul popor.

Reduceri electrocasnice eMAG. Cele mai bune oferte de astazi

Magazinul online eMAG. ro anunta cateva oferte atractive la mai multe modele de frigidere, cuptoare, plite si masini de spalat. intreaga oferta o gasiti -LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive produse:.

Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Piata locala a constructiilor traverseaza una dintre cele mai dificile perioade dupa criza declansata in anul 2008, atrag atentia specialistii din industrie. In ciuda parcursului favorabil din sectorul privat de investitii, acolo unde proiecte.

Catedrala Mantuirii Neamului, treningul cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca, votate cele mai relevante kitsch-uri autohtone

Catedrala Mantuirii Neamului, treningul cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate de peste 10. 000 de votanti cele mai relevante kitsch-uri romanesti, in cadrul unui concurs organizat de Muzeul Kitsch-ului din Romania, in perioada 15-31 iulie, au anuntat organizatorii, citati de News. ro.

Cele mai celebre kitsch-uri romanesti: Catedrala Neamului, treningul cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca

Catedrala Mantuirii Neamului, treningul purtat cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate prin vot, de peste 10. 000 de oameni, drept cele mai relevante kitsch-uri romanesti.

Care sunt cele mai mari kitsch-uri romanesti: Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca, in top

Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate cele mai mari kitsch-uri romanesti in cadrul unui concurs organizat de Muzeul Kitsch-ului din Romania.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru primul meci al Simonei Halep de la Washington (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de luni seara a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul Simonei Halep cu Sloane Stephens de la turneul de la Washington. Se.

Top 10: cele mai vandute masini noi pe piata auto europeana. Dacia Sandero este pe locul 17 la vanzari in Europa

Piata auto a continuat sa fie condusa de SUV-uri, modele precum VW Tiguan, Nissan Qashqai, fiind printre cele mai cautate. In segmentul compact, VW Golf conduce clasamentul, chiar daca vanzarile au scazut in primul semestru cu 11,6%. Dacia Sandero este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )