Libnet.ro
UNICEF

07:45

Salman Khan a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru braconaj

B1 B1,
Salman Khan a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru braconaj

Superstarul de la Bollywood Salman Khan a primit o sentinta de 5 ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce a omorat doua antilope rare, protejate de lege, in statul Rajasthan, in timp ce filma pentru un. continuă pe B1

Decizie crunta pentru un batran de 70 de ani din Cluj. A fost condamnat la inchisoare pentru terorism

Un batran de 70 de ani a fost condamnat la inchisoare pentru terrorism. Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pe Vasile Coman, un batran de 70 de ani din Viseul de Sus, la doi ani si trei luni de inchisoare.

Superstarul bollywoodian Salman Khan risca pana la 6 ani de inchisoare: care este acuzatia

Actorul indian Salman Khan 52 de ani) a fost gasit vinovat pentru braconaj, joi, potrivit unui procuror. Actorul risca pana la 6 ani de inchisoare, scrie AFP. com.

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat in 2010 pentru luare de mita va fi rejudecat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai, se arata intr-o decizie a Instantei Supreme.

Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare dupa ce a omorat doua antilope rare

O veste bomba vine de la Bollywood! Salman Khan a fost condamnat pentru braconaj la cinci ani de inchisoare de o instanta din India. Decizia, insa, nu este definitiva. Salman Khan poate face apel in instan?.

Iulia Vantur a facut marturisiri despre viata in India, greutatile intampinate si relatia cu Salman Khan: El a fost mereu langa mine

Vedeta TV Iulia Vantur 37 de ani) a vorbit despre decizia de a se stabili in India, despre cum a schimbat-o acest pas, dar si despre relatia cu starul bollywoodian Salman Khan 52 de ani), dezvaluind care a fost cel mai de pret sfat pe care l-a primit de la el.

O femeie a fost condamnata la inchisoare pentru ca a votat la alegerile prezidentiale

Crystal Mason, in varsta de 43 de ani, sustine ca nusi-a dat seama ca nu avea voie sa voteze in timp ce era eliberata conditionat, in urma unei infractiuni de frauda care a avut loc in 2012. Ea a.

Se rejudeca recursul prin care a fost condamnat unul dintre primii edili din Romania pentru luare de mita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat marti solutia la cererea de reviziuire a unei decizii, prin care un edil din Romania a fost condamnat la puscarie pentru luare de mita. Altfel spus, magistratii au decis rejudecarea recursului in care primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau PER), a ajuns dupa gratii.

Fost primar condamnat la 4 ani inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual

Un fost primar si un om de afaceri din Horezu Valcea au fost condamnati de catre magistratii valceni la inchisoare cu suspendare, unul pentru fals intelectual, altul pentru uz de fals si fals in declaratii. Primul a externalizat societatea de termoficare a orasului catre afacerist, desi stia ca acesta are datorii si catre bugetul de stat si catre primarie.

Caz HALUCINANT in JUSTITIE: Un batran de 70 de ani din Cluj a fost CONDAMNAT pentru TERORISM

Caz halucinant in justitia din Romania! Vasile Coman, un batran de 70 de ani a fost condamnat la doi ani si trei luni de inchisoare pentru terorism de magistratul Iuliana Moldovan de la Curtea de Apel.

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat pentru luare de mita va fi rejudecat

Curtea Suprema a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai. CEDO a decis, in noiembrie 2016, ca edilului i-au fost incalcate dreptul la aparare si dreptul la un proces echitabil.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )