Libnet.ro
UNICEF

06:00

Se rejudeca recursul prin care a fost condamnat unul dintre primii edili din Romania pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Se rejudeca recursul prin care a fost condamnat unul dintre primii edili din Romania pentru luare de mita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat marti solutia la cererea de reviziuire a unei decizii, prin care un edil din Romania a fost condamnat la puscarie pentru luare de mita. Altfel spus, magistratii au decis rejudecarea recursului in care primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau PER), a ajuns dupa gratii. continuă pe Adevărul

Sase metode prin care sa previi sforaitul

Multi dintre noi sforaim, iar acest lucru ne poate afecta atat somnul, cat si relatiile. Iata modurile prin care poti reduce sforaitul: 1. Tine gura inchisa: oamenii sunt creati pentru a respira pe.

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat pentru luare de mita va fi rejudecat

Curtea Suprema a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai. CEDO a decis, in noiembrie 2016, ca edilului i-au fost incalcate dreptul la aparare si dreptul la un proces echitabil.

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat in 2010 pentru luare de mita va fi rejudecat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai, se arata intr-o decizie a Instantei Supreme.

A injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece a fost condamnat. Ce pedeapsa au dispus judecatorii din Romania

Tanarul bihorean de 22 de ani, care a injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece, in 2017, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Curtea de Apel Oradea a pronuntat verdictul.

Unul dintre cele mai mari angrouri de la marginea Bucurestiului investeste 1 milion de euro pentru a intra in online

Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate in produse alimentare si pentru casa, Doraly, anunta o investitie de 1 milion de euro intr-o pltaforma online de tip marketplace unde chiriasii parcului isi vor putea lista produsele pe care le vand in magazinele fizice.

Caz HALUCINANT in JUSTITIE: Un batran de 70 de ani din Cluj a fost CONDAMNAT pentru TERORISM

Caz halucinant in justitia din Romania! Vasile Coman, un batran de 70 de ani a fost condamnat la doi ani si trei luni de inchisoare pentru terorism de magistratul Iuliana Moldovan de la Curtea de Apel.

PSD retrage proiectul de lege prin care ziua de 11 septembrie devenea Ziua nationala a gastronomiei si a vinului

Deputatii PSD care au semnat proiectul de lege prin care 11 septembrie urma sa devina Ziua nationala a gastronomiei si vinului romanesc au solicitat retragerea propunerii legislative, potrivit unui document depus, astazi, la Biorul permanent al Senatului.

Cele mai simple metode prin care va puteti proteja datele pe internet

Pentru multe familii, tehnologia nu este doar un mod de viata, ci si o modalitate prin care membrii sai tin legatura. - Modificati setarile aplicatiilor de pe mobil sau tableta, dar si ale celor de pe.

Facebook constuieste un instrument prin care sa impiedice colectarea datelor utilizatorilor fara aprobarea lor de catre companiile de publicitate

In plin scandal Cambridge Analytica, compania Facebook lucreaza la un instrument prin care sa impiedice firmele de publicitate sa colectioneze datele utilizatorilor retelei sociale pentru campanii de marketing.

Arges: O femeie a murit intr-un GRAV accident rutier. Unul dintre soferi a fugit de la locul faptei

O femeie, in varsta de 47 de ani, a murit si un barbat a fost grav ranit, in urma unui accident rutier care a avut loc in Pitesti, judetul Arges. Autoturismul in care acestia se aflau a fost lovit de un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )