Libnet.ro
UNICEF

06:00

Salonul Auto de la New York 2016: 8 modele noi care vor opri traficul pe strada

Online Sport Online Sport,
Salonul Auto de la New York 2016: 8 modele noi care vor opri traficul pe strada

Salonul Auto de la New York a inceput pe 25 martie, iar companiile de automobile vor dezvalui cele mai noi modele. De la noul Jaguar care ajunge la 321km/h si pana la SUV-ul de debut al celor de laMaserati, iata cele mai tari opt masini prezente. continuă pe Online Sport

VIDEO Calatorie in timp intr-un metrou din New York

Un barbat intra in metrou si anunta ca strange fonduri pentru a construi masina timpului. La urmatoarea statie intra in conflict cu versiunea sa din viitor care incearca sa ii distruga planul, anuntand ca masina timpului va cauza sfarsitul lumii. Intre timp alte persoane venite din viitor socheaza calatorii. Nu este vorba despre scenariul unui film SF, ci despre o farsa reusita facuta de patru perechi de gemeni intr-un metrou din New York.

Analiza New York Times: Motivul pentru care fratii sunt recrutii ideali pentru gruparile teroriste

O analiza New York Times arata ca fratii sunt recrutii ideali pentru gruparile teroriste. Se pot radicaliza reciproc si se ajuta in organizarea si ducerea la bun sfarsit a atentatelor. Potrivit.

Avionul care ajunge de la Londra in New York in trei ore

Elon Musk nu e singurul care isi doreste un mijloc de transport capabil sa parcurga drumuri lungi intr-un timp foarte scurt. Constructia Hyperloop a inceput, iar intre timp, o alta companie americana prezinta un concept interesant. De data aceasta, vorbim despre un avion cu 40 de locuri, care ar putea ajunge de la Londra la [].

Faze Tari: In ce oras se poate sta cu 1 dolar chirie pe an si care sunt conditiile; Gafa de zile mari la New York. Au gresit culorile steagului Belgiei, dupa atentate; Mai multi gemeni au pus la cale o farsa geniala in metrou. Am inventat masina timpului

20 de fotografii vechi, realizate la momentul potrivit. Imaginile au reprezentat mereu o modalitate foarte eficienta de a exprima anumite trairi. Asasinatul infiorator al lui Ramses al III-lea. Dupa mii de ani, egiptologii dezvaluie modul in care marele faraon a fost omorat. Moartea faraonului.

Gafa la New York: Cladirea One WTC, luminata in rosu, galben si albastru in loc de culorile Belgiei - VIDEO

Atacurile teroriste de la Bruxelles au atras gesturi de solidaritate din partea intregii lumi. Astfel, mai multe cladiri din orasele lumii au fost luminate in culorile drapelului Belgiei. in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )