Libnet.ro
UNICEF

13:00

Salonul International de Inventii de la Geneva, amanat din cauza CORONAVIRUSULUI

B1 B1,
Salonul International de Inventii de la Geneva, amanat din cauza CORONAVIRUSULUI

Salonul International de Inventii de la Geneva, care ar fi trebuit sa aiba loc luna viitoare, a fost reprogramat din cauza coronavirusului. Pe lista participantilor la acest eveniment erau inscrisui si. continuă pe B1

LaLiga: Meciul Eibar - Real Sociedad, amanat din cauza poluarii atmosferice

Meciul Eibar Real Sociedad, care ar fi trebuit sa se dispute duminica, in etapa a XXIV-a a campionatului Spaniei, a fost amanat din cauza poluarii atmosferice.

La Maratonul de la Tokyo nu vor mai putea participa amatori. Restrictiile au fost impuse din cauza coronavirusului

Organizatorii Maratonului de la Tokyo, care se va desfasura luna viitoare, au anuntat luni ca nu vor lasa sa concureze decat sportivi de elita, asta din cauza epidemia de coronavirus, scrie CNN.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, IEA se asteapta la prima scadere a cererii de petrol, din ultimul deceniu

Cererea mondiala de petrol ar urma sa scada in primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similara din 2019 din cauza epidemiei de coronavirus din China, aceasta urmand sa fie prima diminuare inregistrata dupa criza financiara globala din 2009, a anuntat, ieri, Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Sase cadre medicale din China au murit din cauza coronavirusului, peste 1.700 au fost infectate Care este cel mai nou bilant anuntat de Beijing si pus la indoiala de SUA

Peste 1. 700 de cadre medicale din China au fost infectate cu noul tip de coronavirus, iar sase medici si asistenti au murit, potrivit unui bilant anuntat vineri de guvern, care subliniaza riscurile care apar in spitalele coplesite de epidemie, potrivit AFP. Anuntul vine la o saptamana de la moartea, din cauza virusului, a unui medic care incercase sa alerteze autoritatile chiar de la inceputul epidemiei, decesul sau provocand furie pe retelele de socializare.

Dragoste in vremea epidemiei: Doi tineri s-au casatorit prin videoconferinta, din cauza coronavirusului

Doi tineri chinezi s-au casatorit desi se aflau la sute de kilometri distanta din cauza epidemiei coronavirus. Autoritatile din districtul Guizhou Zheng au organizat o videoconferinta astfel incat sa poata tine ceremonia oficiala de casatorie, potrivit Peoples Daily.

Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial din cauza gripei. 2.233 de elevi sunt afectati

Aproximativ 50 de scoli si gradinite din toata tara au cursurile suspendate partial din cauza gripei, anunta Ministerul Educatiei si Cercetarii, 2. 233 de elevi fiind afectati din aceasta cauza.

Cupa Davis: Echipa Chinei nu poate ajunge in Romania, din cauza epidemiei de coronavirus

Echipa de Cupa Davis a Chinei nu poate ajunge in Romania pentru intalnirea de Cupa Davis din play-off-ul Grupei Mondiale I, care ar trebui sa se dispute pe 6-7 martie la Piatra Neamt, din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat, luni, vicepresedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

Dupa declansarea procedurii de infringement din cauza deseurilor, Euronews titreaza: Romania, elevul prost al Europei

Euronews scrie intr-un material pe site-ul sau ca managementul deseurilor reprezinta o provocare majora pentru Romania care vede cum ajung pe terenul sau din tarile din vest toate tipurile de deseuri, transformandu-se in pubela Europei. Asta, pentru.

VIDEO Spectaculos: O cascada din Peak District (Anglia) curge invers din cauza vantului

O cascada din Parcul National Peak District din Anglia a fost filmata curgand invers din cauza vanturilor puternice, relateaza BBC.

Repararea turnului cu Big Ben va costa cu 18 milioane de lire mai mult din cauza unor stricaciuni din Al Doilea Razboi Mondial

Muncitorii au descoperit daune extinse cauzate de bombele din Al Doilea Razboi Mondial in turnul Elizabeth, cel care adaposteste si faimosul ceas Big Ben din capitala Marii Britanii. Descoperirea stricaciunilor fac ca pretul de restaurare sa creasca cu 18,6 milioane de lire sterline, conform CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )