Libnet.ro
UNICEF

22:30

SAMBATA: Trump va tine, la Casa Alba, primul eveniment cu public dupa spitalizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SAMBATA: Trump va tine, la Casa Alba, primul eveniment cu public dupa spitalizare

Presedintele american, Donald Trump, va tine sambata la Casa Alba primul sau eveniment cu public dupa testul pozitiv la COVID-19 saptamana trecuta, a afirmat vineri un oficial cu rang inalt, scrie AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump, la primul eveniment cu public dupa spitalizare. Luni va participa la un miting in Florida

Presedintele american, Donald Trump, va tine sambata la Casa Alba primul sau eveniment cu public dupa testul pozitiv la COVID-19 saptamana trecuta, a afirmat vineri un oficial cu rang inalt, scrie AFP. Luni, presedintele candidat va tine in Florida primul sau miting electoral .

Trump a iesit pe balconul Casei Albe in primul eveniment public dupa tratamentul anti-COVID. Ma simt minunat!

Presedintele SUA, Donald Trump, a aparut, sambata, la balconul Casei Albe in fata a cateva sute de sustinatori, in primul eveniment public de la infectarea sa cu COVID-19, pentru care a primit un tratament experimental intr-un spital militar.

VIDEO Trump, la primul sau eveniment public de la iesirea din spital: Ma simt minunat Vaccinul va ajunge intr-un timp record

Presedintele SUA, Donald Trump, externat luni dupa o spitalizare de trei zile din cauza unei infectii cu coronavirus, a declarat sambata, in timpul unui eveniment public asemanator unui miting electoral de la Casa Alba, ca se simte bine. in fata unei multimi care striga inca patru ani, Trump, care nu purta o masca, a asigurat, de asemenea, ca coronavirusul va disparea, ca se afla in curs de disparitie, relateaza AFP.

Trump, pregatit pentru mitinguri electorale. Casa Alba spune ca mai este asteptat un test

Presedintele republican Donald Trump a anuntat vineri ca este pregatit sa isi reia campania electorala cu o serie de mitinguri in weekend, dupa ce Covid-19 l-a pus pe tusa pentru o saptamana in lupta impotriva contracandidatului sau Joe Biden pentru Casa Alba, relateaza Reuters.

Covid-19 se raspandeste la Casa Alba

Tot mai multe persoane din cercul presedintelui american Donald Trump de la Casa Alba se imbolnavesc de covid. Au fost infectati consilierul de la Casa Alba, Stephen Miller, si un oficial militar de varf, scrie BBC.

Focar de coronavirus la Casa Alba: Cum a izbucnit si cate persoane au fost infectate pana acum

Clusterul de COVID-19 de la Casa Alba pare mai important decat se credea, iar la o saptamana de la contaminarea lui Donald Trump cu noul coronavirus se pun in continuare numeroase intrebari despre felul in care presedintele american s-a imbolnavit la sfarsitul mandatului, relateaza BFMTV.

Doctorul Anthony Fauci spune ca infectarile cu coronavirus de la Casa Alba puteau fi prevenite

Principalul expert in boli infectioase din SUA, doctorul Anthony Fauci, ale carui recomandari privind sanatatea publica s-au ciocnit cu minimalizarea pandemiei de catre presedintele Donald Trump, a declarat marti ca aparitia recenta de infectari la Casa Alba putea fi prevenita.

Medicul Anthony Fauci sustine ca focarul de coronavirus de la Casa Alba putea fi evitat

Principalul expert in boli infectioase din SUA, doctorul Anthony Fauci, a declarat marti ca focarul de coronavirus care a cuprins Casa Alba putea fi prevenit daca se respectau o serie de masuri de protectie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )