Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy A80, lansat oficial: de ce este unic telefonul cu o camera rabatabila

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy A80, lansat oficial: de ce este unic telefonul cu o camera rabatabila

In ultimele saptamani, au inceput sa circule online mai multe speculatii legate de Samsung Galaxy A80. Telefonul a fost lansat oficial si include mai multe particularitati care-l fac. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 5G, dezasamblat. Ce are special telefonul

Samsung a lansat modelul Galaxy S10 5G in Coreea de Sud si acum a ajuns si pe internet pentru a fi dezasamblat. Samsung Galaxy S10 5G este primul telefon 5G de pe piata daca nu luam in.

Cum a fost pacalit senzorul de amprenta cu tehnologie ultrasonica de pe Samsung Galaxy S10

Senzorul pentru amprenta cu tehnologie ultrasonica este unul dintre principalele lucruri care diferentiaza cea mai noua gama a sud-coreenilor de competitie, insa nu este imposibil de inselat.

Cat costa in Romania cel mai scump Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 e disponibil in mai multe versiuni, dar una dintre ele cucereste tot. Aceasta e disponibila si-n Romania. Cand Samsung si-a prezentat noile telefoane, a introdus si doua.

Samsung Galaxy A90 face valuri online: care vor fi punctele sale forte

Samsung Galaxy A90 a fost subiectul mai multor speculatii in ultimele saptamani, dar se pare ca ne apropiem cu pasi repezi de lansarea sa oficiala. Avand in vedere numarul zvonurilor din.

Programul Rabla a fost lansat oficial - inscrierile incep pe 12 aprilie, iar bugetul permite casarea a 35.000 de masini vechi

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, inscrierile urmand sa inceapa in 12 aprilie. Suma alocata este de 320 milioane lei, pentru circa 35. 000 de prime de casare, cuantumul primei de casare fiind de 6. 500 lei si se acorda pentru autovehiculul nou al carui sistem de propulsie genereaza maximum 130 g CO2/km.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )