Libnet.ro
UNICEF

12:15

Levente Molnar, dupa decernarea premiilor Oscar: Tin sa specific ca nu am devenit un actor mai bun peste noapte

România Liberă România Liberă,
Levente Molnar, dupa decernarea premiilor Oscar: Tin sa specific ca nu am devenit un actor mai bun peste noapte

Actorul Levente Molnar a declarat, luni, ca spera sa reuseasca sa isi pastreze viata privata, dupa ce filmul Son of Saul, in care a jucat rolul secundar, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film intr-o limba straina, la a 88-a editie a premiilor Academiei Americane de Film. continuă pe România Liberă

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

Cum arata lenjeria armura, secretul trupurilor zvelte ale actritelor care participa la decernarea Premiilor Oscar

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, ajunsa la editia cu numarul 88, este o ocazie perfecta pentru cele mai cunoscute dive de la Hollywood sa isi etaleze tinutele si bijuteriile. Secretul infatisarii fara cusur se gaseste, insa, pe sub hainele vedetelor.

FOTO: Castigatorii premiilor Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor in rol principal

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Castigatorii premiilor Oscar 2016

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Oscar 2016. Levente Molnar, despre victoria filmului Son of Saul: Sper sa reusesc sa-mi pastrez viata privata

Lungmetrajul Son of Saul, in regia lui Laszlo Nemes, din distributia caruia face parte si actorul de origine romana Levente Molnar, a fost distins cu Oscarul pentru Cel mai bun film intr-o limba straina, la cea de-a 88-a gala a premiilor Academiei Americane de Film.

Leonardo DiCaprio a castigat in sfarsit Oscarul / Spotlight - cel mai bun film al anului / Son of Saul, in care joaca clujeanul Levente Molnar a luat trofeul pentru cel mai bun film strain

Cea de-a 88-a gala a premiilor Oscar s-a desfasurat luni dimineata, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. Leonardo DiCaprio a castigat in premiera Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru rolul din The Revenant, in timp ce Spotlight a fost declarat cel mai bun film al anului. Alejandro Gonzalez Inarritu The Revenant) a castigat Oscarul pentru cel mai bun regizor, iar Brie Larson Room) pentru cea mai buna actrita in rol principal. Vezi in articol lista castigatorilor.

FOTO: Sapte momente memorabile la cea de-a 88-a editie a Galei Premiilor Oscar

In acest an la cea de-a 88-a editie a Galei Premiilor Oscar au fost cateva adevarate surprize si cateva momente memorabile, incepand cu monologul plin de duh rostit de Chris Rock in deschidere, pana la decernarea, in cele din urma, a unei statuete lui Leonardo DiCaprio, scrie ABC.

Son of Saul, cu Levente Molnar, desemnat cel mai bun film strain la gala Independent Spirit Awards 2016. Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost desemnat cel mai bun film strain la cea de-a 31-a editie a galei Independent Spirit Awards, ce a avut loc sambata seara, in orasul Santa Monica din California, informeaza Reuters, citat de News. ro.

Samsung Galaxy S7 se incununeaza cu vedete cu ocazia premiilor Oscar

Samsung a fost dintotdeauna un sponsor important al premiilor Oscar. Dupa succesul enorm al faimosului selfie-tweet din 2014, Samsung a intrat anul acesta intr-un mic con de umbra. De ani intregi, faimosul producator coreean de mobile sponsorizeaza premiile Oscar. Cum acestea sunt mediatizate intens si sunt urmarite de sute de milioane de oameni din intreaga [].

Gala Premiilor Oscar: Alicia Vikander si Mark Rylance - cei mai buni actori in roluri secundare

Cea de-a 88-a gala a premiilor Oscar se desfasoara luni dimineata, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. Evenimentul este prezentat de actorul de comedie Chris Rock si a inceput la ora 3:00 ora Romaniei). Vezi in articol lista castigatorilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )