Libnet.ro
UNICEF

16:15

Solutia pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Playtech Playtech,
Solutia pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Daca va aflati printre posesorii recent lansatului Galaxy Note Edge de la Samsung, un nou mod software pentru acel aparat s-ar putea sa va intereseze. Atat Galaxy Note 4, cat si Galaxy Note Edge, vin cu o particularitate de design care s-ar putea sa va faca sa nu-l auziti atunci cand este vorba de notificari discrete audio emise cand aveti telefonul in buzunar. Este vorba de pozitionarea difuzorului principal pe spatele aparatului, in loc de amplasarea sa pe rama superioara []. continuă pe Playtech

Danciulescu, daramat dupa una dintre cele mai mari umilinte pe care le-a trait: cum a explicat esecul istoric cu Astra

Dinamo a trait una dintre cele mai mari umilinte din istoria clubului, fiind invinsa cu 6-1 de Astra. A fost pentru prima data din 1958 incoace, cand ros-albii au incasat sase goluri intr-un meci.

Style Judgement! Cele mai reusite tinute purtate pana acum de Amal Alamuddin

Inainte ca George Clooney sa se indragosteasca iremediabil de ea, era o avocata de succes, dar necunoscuta la nivel public. Pe parcursul unui singur an insa, Amal Alamuddin a reusit sa se transforme intr-una dintre cele mai urmarite personalitati. Mai mult, a ajuns chiar la statutul de style icon!.

Stocare pentru un mileniu: Cele mai noi SSD-uri pot rezista mai mult decat te-ai astepta

Fata deprimele SSD-uri ajunse pe piata, cele mai noimodele pot rezista pana la 1. 000 de ani de transfer de fisiere sustinut. Cei de la The Tech Report au publicat zilele trecute rezultatele unui test foarte ambitios referitor la durata de viata a SSD-urilor. Acesta avea ca scop masurarea in conditii cat mai realiste a perioadei de trafic de date sustinut pe care o poate suporta un astfel de mediu de stocare. in plus, se dorea compararea rezultatelor cu durata de [].

Google schimba YouTube dupa cele mai noi tendinte. Cum va arata popularul serviciu pe Android

YouTube, una dintre cele mai importante aplicatii ale celor de la Google, primeste in sfarsit update-ul care aduce, printre altele, si Material Design. Una dintre cele mai importante aspecte ale Android 5. 0 Lollipop estedesign-ul. Material Design al celor de laGoogleeste o schimbare majora fata de cel folosit pana de curand. Dupa ce mai multe aplicatii importante, precum Google Maps sau Google Drive, au avut parte de actualizari importante, este acum randul YouTube sa primeasca un update. Actuala versiune 5. 6 este astfel [].

Cele mai populare zece discursuri de la TED [VIDEO]

TED este locul perfect pentru a te simti inspirata), a te afla in preajma unor personalitati proeminente si, nu in ultimul rand, a impartasi idei exceptionale cu oameni pe masura. Iata zece dintre cele mai percutante scurte speech-uri din cadrul TED,.

VIDEO Cele mai fierbinti scene nud ale fimelor anului 2014

Actorii din filmele anului 2014 s-au dezbracat de inhibitii si de haine si au reusit sa dea nastere unora dintre cele mai fierbinti scene, fie ele cu tenta sexuala sau nu. MTV a adunat o serie dintre cele mai memorabile momente nud ale vedelor din peliculele anului acesta.

Cum sa faci cele mai bune sarmale

MmmmmSalivam si de-abia asteptam sa ne miroasa bucataria a sarmale si cozonaci. Pana atunci o sa va ajutam cu completarea caietului cu retete. Iata una dintre ele:.

Auchan a finalizat preluarea a 12 galerii comerciale, tranzactie de 261 mil.euro, cea mai mare din Romania

Auchan a finalizat in trimestrul al treilea preluarea a 12 spatii comerciale in care functioneaza hipermarketuri operate de grupul francez, dupa o tranzactie de 261 milioane de euro, una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si.

Spectacolul Craciunului incepe la Antena 1. Cele mai frumoase amintiri din copilarie, povestite de vedete

Decembrie este, pentru multi dintre noi, cea mai frumoasa luna a anului: sarbatori petrecute in familie, cadouri, zambet si colinde, in caldura primitoare de acasa, toate acestea bucurii ne insenineaza.

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune televizoare 4K pe care sa le iei la pret redus

Reduceri la eMAG pentru cei 13 ani am vazut la telefoane si tablete, dar sunt si televizoare 4K Ultra HD foarte bune pe care sa le cumperi. Noi le-am ales pe cele mai bune. Televizoarele 4K sunt cele mai cautate in acest moment datorita detaliilor pe care sunt capabile sa le afiseze la o rezolutie ridicata. Samsung, Sony sau LG s-au remarcat foarte bine pe aceasta piata, dar nu sunt singurii producatori de luat in calcul. incep cu un televizor [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )