Libnet.ro
UNICEF

19:15

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat mai devreme decat era planificat

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat mai devreme decat era planificat

Problemele cu modelul Galaxy Note 7 ar putea sa-i determine pe coreeni sa lanseze Samsung Galaxy S8 mai devreme. Dupa ce au fost raportate mai multe cazuri in care explozia Note 7 a provocat pagube serioase, Samsung i-a rugat in urma cu cateva zilecei care au cumparat telefonul sa nu il mai incarce si sa []. continuă pe Playtech

Bulgaria vrea sa adere la euro mai devreme decat era stabilit si sa elimine vizele pentru a a avea o influenta mai mare asupra politicilor europene

Bulgaria trebuie sa accelereze pasii pentru a adopta moneda euro si sa elimine vizele, pentru a avea o influenta mai mare asupra politicilor europene, a declarat luni un inalt oficial guvernamental,.

Bulgaria vrea sa treaca la euro mai devreme decat data tinta

Bulgaria trebuie sa accelereze pasii pentru a adopta moneda euro si sa elimine vizele, pentru a avea o influenta mai mare asupra politicilor europene, a declarat un inalt oficial guvernamental, informeaza Bloomberg.

Samsung Galaxy S8 ar putea fi urmatorul flagship fara jack pentru casti

Decizia luata de Apple cu privire la eliminarea jack-ului clasic de 3,5mm pentru casti poate fi interpretata ca una luata in directia controlului pietei. Apple poate influenta piata producatorilor de casti, chiar daca pe termen scurt, cumparatorii telefoanelor iPhone 7 ar putea fi deranjati de folosirea portului Lightning. Samsung ar putea fi urmatorul producator ce [].

FRUMUSETEA nemarginita a sportului. Campionii paralimpici din proba de atletism, mai rapizi decat cei olimpici

Pentru astfel de momente sportul este sublim. Primii patru alergatori care au reusit sa ajunga la sosirea probei de 1. 500 de metri masculin de la Jocurile Paralimpice de la Rio au fost mai rapizi decat cei.

Ministrul Apararii: Mediul de securitate in care evoluam este mai complicat decat oricand dupa 1989

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a declarat, luni, ca mediul de securitate in care evoluam este mai complicat decat oricand dupa 1989, adaugand ca evolutiile in zona securitatii sunt preocupante, dar ca spera sa se gaseasca solutii politice pentru astfel de probleme.

Pruna: Transformarea cazarmilor in penitenciare poate fi mai scumpa decat extinderea actualelor spatii de detentie

Pruna: Transformarea cazarmilor in penitenciare poate fi mai scumpa decat extinderea actualelor spatii de detentie .

Acest telefon ar avea specificatii mai bune decat orice flagship

Cei de la Turing Robotics vor sa impresioneze din nou, printr-un telefon cu specificatii incredibile. Cei de laTuring Robotic Industriess-au remarcat anul trecut, atunci cand au lansat Turing Phone. Acesta din urma erapromis drept un dispozitiv foarte rezistent, care putea sa-ti ofere o comunicare securizata, departe de spionajul agentiilor de informatii. in acelasi timp, aveasi [].

Mai precis decat testele ADN: am putea fi identificati dupa un singur fir de par

Proteinele din firele de par s-ar putea dovedi la fel de eficiente precum testele ADN in identificarea persoanelor, arata un nou studiu. in prezent, in medicina legala si arheologie sunt folosite, pentru identificare, mostre deADN, care stim deja ca sunt unice in cazul tuturor indivizilor. Totusi, structura ADN-ului poate fi afectata de factori chimici si [].

Anuntul facut de Samsung! Toti posesorii celor mai noi telefoane trebuie sa faca asta imediat

Scandalul noilor telefoane Samsung continua. Dupa ce au fost raportate mai multe cazuri in care explozia Note 7 a provocat pagube serioase, Samsung ii roaga pe cei care au cumparat telefonul sa nu il mai.

Vei vrea sa iti stergi contul! Impactul Facebook asupra vietii tale e mai mare decat credeai

Retelele sociale ne fac mai mult rau decat bine din punct de vedere psihic, in general. Desigur, nu e un adevar unanim acceptat, pentru ca exista multe cazuri particulare, scrie playtech. roCercetatorii de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )