Libnet.ro
UNICEF

07:15

Samsung, Huawei sunt la cel mai bun pret: ce oferte are eMAG

Playtech Playtech,
Samsung, Huawei sunt la cel mai bun pret: ce oferte are eMAG

Telefoane de la Samsung si Huawei sunt la preturi excelente la eMAG. Asta si pentru ca magazinul are constant reduceri si oferte. Ofertele eMAG pentru telefoane Samsung de care sa stii si sa. continuă pe Playtech

TRAGEDIE... A murit cel mai bun vanzator de masini din lume! Tristete FARA MARGINI pentru soferii din toata lumea

Joe Girard, fostul detinator al titlului Guinness pentru cel mai bun vanzator de masini din lume, a murit in urma cu cateva zile, la varsta de 90 de ani, potrivit auto-bild. ro. Asadar, presa de peste ocean.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 MARTIE Topul rentabilitatilor bursei, dominat de societati cu lichiditate scazuta

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 6 - 13 martie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 MARTIE Crestere de 2,32% pentru indicele BET-XT

Indicele BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a marcat o crestere de 2,32%, in intervalul 1 - 8 martie, pe fondul unui context favorabil care a caracterizat piata, in general, si cativa dintre cei mai lichizi emitenti de la bursa locala.

Rares Bogdan, la Valcea: singura sansa a Romaniei, o alianta PNL - PMP - USR PLUS. Iohannis, adevaratul ministru de Externe si cel mai bun ambasador

Vineri, 15 martie, PNL Valcea a organizat o actiune de strangere de semnaturi pentru participarea la alegerile parlamentare in prezenta a doi candidati de pe liste: Rares Bogdan si Daniel Buda, presedintele organizatiei Cluj, europarlamentar, dar si a vicepresedintelui Gigel Stirbu. Cu aceasta ocazie, Rares Bogdan a facut o serie de declaratii despre motivele care l-au indemnat sa intre in politica, dar si despre Klaus Iohannis.

Rares Bogdan, la Valcea: singura sansa a Romaniei, o alianta PNL-PMP-USR-PLUS. Iohannis, adevaratul ministru de Externe si cel mai bun ambasador

Vineri, 15 martie, PNL Valcea a organizat o actiune de strangere de semnaturi pentru participarea la alegerile parlamentare in prezenta a doi candidati de pe liste: Rares Bogdan si Daniel Buda, presedintele organizatiei Cluj, europarlamentar, dar si a vicepresedintelui Gigel Stirbu. Cu aceasta ocazie, Rares Bogdan a facut o serie de declaratii despre motivele care l-au indemnat sa intre in politica, dar si despre Klaus Iohannis.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Berbecului. Stralucesc de fericire

Pe 20 martie, soarele intra in zodia Berbecului. Aceste trei zodii vor incepe o perioada benefica. HOROSCOP BERBEC- Este luna ta, deci stralucesti si primesti doar lucruri bune. Ai incredere in tine.

Subiectele zilei: TurkStream: Visul Rusiei, cosmarul Europei inclusiv al Romaniei; Pilot roman cu experienta uriasa: Boeing 737 MAX e cel mai bun; DW: Sarbii cu bagajele facute;

SZABo Csaba scrie in Dilema Veche despre Romanii maghiari: Pledoarie pentru o reconciliere istorica, iar Andrei Plesu despre Mineriada de hirtie. Ziarele si o sumedenie de forumisti par sa fi descifrat, in sfirsit, misterul raului care strica tara. De ani de zile, nivelul de poluare cu dioxid de azot din marile orase ale Romaniei este peste limita maxima legal acceptata conform legii. Acest gaz de culoare maronie, cu miros intepator.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 MARTIE Dupa o corectie de 3%, aurul revine pe crestere

Cotatia aurului a marcat un avans de 1,38%, in intervalul 5 - 12 martie, revenind astfel pe un drum ascendent si depasind, din nou, pragul psihologic de 1. 300 dolari/uncie, dupa ce in perioada 27 februarie - 4 martie, pretul metalului galben s-a retras circa 3%, pana la aproximativ 1. 287 dolari/uncie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 MARTIE Santierul Naval Orsova - liderul rentabilitatilor de la BVB

Conducerea companiei a propus actionarilor distribuirea sub forma de dividende a aproape 90%, din profitul anului trecut Intentia conducerii Santierul Naval Orsova SNO) de a distribui suma de 2,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a 88% din profitul net al anului trecut, de 2,85 milioane de lei, a propulsat actiunile SNO pe prima treapta a rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 4 - 11 martie, in conditiile in care, in ultima sedinta de tranzactionare inclusa in perioada avuta in vedere, cand compania a publicat propunerea de dividend, cotatia SNO a urcat cu 7,84%, pana la 2,74 lei, pe fondul unui volum de 2. 746 de titluri, peste media ultimei luni de tranzactionare, de circa 1. 000 de actiuni. Valoarea unitara a dividendului pe care actionarii companiei trebuie sa-l voteze in adunarea din 17 aprilie este de 0,22 lei care, fata de cotatia SNO din data de 8 martie, de 2,54 lei, oferea investitorilor un randament brut de 8,66%.

Beneficiile uleiurilor vegetale. Care e cel mai bun pentru tine

Uleiurile vegetale sunt benefice pentru organism. Bogate in acizi grasi esentiali, ele mentin echilibrul organismului si ii confera nutrimentele de care are nevoie. Folosite la gatit sau la salatele usoare, dau gust alimentelor si ajuta la mentinerea sanatatii organismului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )