Libnet.ro
UNICEF

20:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 MARTIE Santierul Naval Orsova - liderul rentabilitatilor de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 MARTIE Santierul Naval Orsova - liderul rentabilitatilor de la BVB

Conducerea companiei a propus actionarilor distribuirea sub forma de dividende a aproape 90%, din profitul anului trecut Intentia conducerii Santierul Naval Orsova SNO) de a distribui suma de 2,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a 88% din profitul net al anului trecut, de 2,85 milioane de lei, a propulsat actiunile SNO pe prima treapta a rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 4 - 11 martie, in conditiile in care, in ultima sedinta de tranzactionare inclusa in perioada avuta in vedere, cand compania a publicat propunerea de dividend, cotatia SNO a urcat cu 7,84%, pana la 2,74 lei, pe fondul unui volum de 2. 746 de titluri, peste media ultimei luni de tranzactionare, de circa 1. 000 de actiuni. Valoarea unitara a dividendului pe care actionarii companiei trebuie sa-l voteze in adunarea din 17 aprilie este de 0,22 lei care, fata de cotatia SNO din data de 8 martie, de 2,54 lei, oferea investitorilor un randament brut de 8,66%. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 FEBRUARIE - 7 MARTIE Certinvest BET Index, pe primul loc in topul fondurilor de investitii

Raportand un avans de 3,03%, in raport cu moneda unica europeana, titlurile Certinvest BET Index ocupa prima pozitie in clasamentul fondurilor de investitii, in intervalul 27 februarie-6 martie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 MARTIE Crestere de 2,32% pentru indicele BET-XT

Indicele BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a marcat o crestere de 2,32%, in intervalul 1 - 8 martie, pe fondul unui context favorabil care a caracterizat piata, in general, si cativa dintre cei mai lichizi emitenti de la bursa locala.

VREMEA. Prognoza meteo actualizata pentru perioada 11 martie - 8 aprilie. Vreme insorita si temperaturi peste medie in toata tata

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 11 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea.

Captain Marvel, cel mai bun debut al unui film cu o protagonista. incasari uriase la nivel global VIDEO

Lungmetrajul Captain Marvel, cu Brie Larson 29 de ani) in rol principal, a inregistrat cel mai bun debut la nivel global pentru un film cu o protagonista.

VREMEA 11 MARTIE. Temperaturile se mentin ridicate in sudul tarii

Temperaturile de astazi sunt mai scazute fata de ziua precedenta prin jumatatea de nord a tarii. Se mentin temperaturi destul de ridicate prin sudul teritoriului.

Horoscopul zilei de 11 martie, cu Camelia Patrascanu. Leii iau decizii foarte bune pe plan profesional

HOROSCOP 11 martie. Energie, dinamism si putina impulsivitate. HOROSCOP 11 martie. Berbec. Au zi fabuloasa in plan financiar si in plan relational. HOROSCOP 11 martie. Taur. Sunt plini de.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii: luni 11 martie 2019. Berbecii merita fericire si dragoste, Gemenii se deblocheaza creativ

HOROSCOPIata pentru LUNI 11 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in g.

HOROSCOP 11 martie. Berbecii debordeaza de optimism, Balantele nu trebuie sa pretinda nimic

HOROSCOP 11 MARTIE BERBEC Tot optimismul de care astazi dai dovada poate functiona impotriva ta, in cazul in care exagerezi. incearca sa iti pastreazi simtul realitatii si nu te aventura inutil in a fa.

Japonia comemoreaza opt ani de la tripla tragedie de la 11 martie 2011

Japonia a comemorat astazi, cutremurul urmat de un tsunami care a ucis aproximativ 18. 500 de oameni la 11 martie 2011, o catastrofa naturala a carei dimensiune tragica a fost amplificata de un accident nuclear la Fukushima.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Luni, 11 martie, desi valorile termice vor fi in usoara scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, deosebit de calda in sud-estul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )